27 sept. 2024 | 11:17

O celebră artistă a suferit un sever accident vascular chiar pe scenă. Cântăreața s-a prăbușit pe scenă sub privirile îngrozite ale fanilor

Știri generale
O celebră artistă a suferit un sever accident vascular chiar pe scenă. Cântăreața s-a prăbușit pe scenă sub privirile îngrozite ale fanilor

Panică și emoții în timpul unui concert, după ce o cunoscută cântăreață a suferit un grav accident pe scenă, chiar în mijlocul reprezentației. Marinella, o vedetă muzicală foarte apreciată din Grecia, a avut un accident vascular cerebral (AVC) și s-a prăbușit sub privirile îngrozite ale publicului.

Evenimentul dramatic a avut loc la Odeonul din Atena, unde artista, în vârstă de 86 de ani, își celebra lunga și impresionanta carieră. Publicul, care venise să-i aducă un omagiu, a asistat la un moment neașteptat și șocant, când Marinella a căzut brusc pe scenă, la doar câteva minute după ce începuse concertul.

Conform martorilor prezenți la spectacol, incidentul a avut loc la scurt timp după ce artista a început să interpreteze a treia piesă. Se poate observa în imaginile surprinse de spectatori cum aceasta, aparent fără niciun semn prealabil de disconfort, își pierde echilibrul și cade, ceea ce a provocat imediat o reacție de îngrijorare din partea publicului și a echipei din culise.

Care este acum starea artistei

Deși părea că totul decurgea normal înainte de incident, cântăreața fusese într-o stare bună, glumind și discutând cu membrii echipei sale, conform surselor din apropierea artistei. Nimic nu prevestea această turnură tragică a evenimentelor. Personalul medical a intervenit rapid, iar Marinella a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au confirmat diagnosticul de accident vascular cerebral sever.

În prezent, Marinella este internată la terapie intensivă, iar starea ei este monitorizată îndeaproape de echipa medicală.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Chiriile au explodat în București. Fenomenul care a dus la creștere
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro