O bătrână i-a cerut bani lui Adrian Ilie, în plină stradă. Cum a reacționat celebrul fotbalist

O bătrână i-a cerut bani lui Adrian Ilie, în plină stradă. Cum a reacționat celebrul fotbalist
O bătrână i-a cerut bani lui Adrian Ilie, în plină stradă. Cum a reacționat celebrul fotbalist

Pe picior mare trăiește Adrian Ilie, iar „hârtiile“ mari nu lipsesc din portofel, așa cum a arătat recent. Celebrul fotbalist a fost surprins în momentul în care o bătrânică i-a cerut ajutorul. Ce a făcut acesta, în văzul tuturor, aflați în rândurile de mai jos.

Adrian Ilie umbă cu portofelul doldora

De Adrian Ilie a auzit toată țara. Chiar dacă astăzi nu îl mai vedem pe teren, pare-se că fostul sportiv a srâns o avere frumușică din cariera sa, dovadă fiind faptul că în portofelul lui sălășluiesc numai bani mari, și nicidecum mărunțiș.

De curând, fostul fotbalist a fost „ținta“ paparazzilor spynews.ro, care l-au suprins într-o ipostază inedită. Sătul probabil de stat în casă, acesta a ieșit să se relaxeze la o băutură răcoritoare cu niște prieteni, căci ridicate sunt temperaturile zilele acestea.

Chiar dacă a fost vorba despre o simplă „ieșeală“ cu băieții, Adrian Ilie a demonstrat că se respectă oriunde ar fi. Mai precis, acesta s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi și o cămașă la dungă, pe care a suflecat-o tot din cauza căldurii.

O bătrână i-a cerut bani celebrului fotbalist

În timp ce fostul fotbalist statea la o terasă înconjurat de amicii săi, o bătrânică, care se sprijinea într-o cârjă, a venit lângă el și i-a cerut ajutorul.

„Cobra“, așa cum i se mai spune lui Adrian Ilie, nu s-a gândit de două ori înainte de a scote portofelul. Numai că bucuria bătrânei nu a fost deplină întrucât, văzând că are numai bani mari la el, fostul sportiv i-a cerut unuia dintre prieteni să îi ofere ceva mărunțiș bătrânei.

Ulterior, aceștia și-au văzut de ale lor, în ciuda căldurii care reprezenta vizibil un deranj. Amicii și-au potolit setea, iar cel ce i-a întins mâna femeii, vizibil topit de căldura de afară, a încercat să-și elimine urmele de transpirație cu un șervețel pe care l-a introdus pe sub cămașă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI