O bătrână de 78 de ani, cu declarație pe propria răspundere, a fost urcată în mașina de poliție. Neașteptat ce a urmat

O bătrână de 78 de ani, cu declarație pe propria răspundere, a fost urcată în mașina de poliție. Neașteptat ce a urmat
O bătrână de 78 de ani cu declarație pe proprie răspunere, urcată în mașina poliției (Sursa Foto: Facebook/Poliţiştii au umor)

O bătrână de 78 de ani a trecut prin mari emoții după ce a ieșit din casă, respectând toate indicațiile oficialilor. De ce a fost urcată în mașina de Poliție, deși respecta toate prevederile autorităților? Ce a urmat?

O bătrână de 78 de ani, urcată în mașina de poliție deși avea declarație pe proprie răspundere

O femeie în vârstă de 78 de ani, extrem de îngrijorată, a cerut ajutorul polițiștilor. Totul s-a petrecut în orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. Aceasta se grăbea să ajungă acasă, de la farmacie, pentru a nu depăși ora la care are voie să iasă din locuință și astfel pentru a respecta pe deplin măsurile stabilite de oficiali.

Amintim că Ordonanța Militară cu numărul 4 indică faptul că circulația persoanelor cu vârstă de peste 65 de ani în exteriorul locuinței/gospodăriei este permisă numai în intervalul orar 11:00-13:00. Deplasarea se face strict pentru rezolvarea unor probleme de natură medicală sau pentru cumpărăturile necesare. Oamenii legii pe care i-a găsit la locul unde se afla au decis să o ajute, așa că bătrâna s-a urcat în mașina de poliție și a ajuns acasă, la aproximativ 3 kilometri depărtare.

„Vreau să vorbim mai mult de normalitate și solidaritate”

„Şi pentru că vreau să vorbim mai mult de normalitate şi de solidaritate, azi, bătrânica din imagine (78 de ani), din orasul Năsăud, a fost găsită în zona unei farmacii de către un poliţist. Colegul meu a discutat cu ea şi aşa a aflat că femeia era îngrijorată că nu va ajunge acasă în intervalul orar permis pentru vârstnici. Aşa că, poliţistul, a urcat-o pe bătrână în maşina de poliţie şi a condus-o până acasă, aproximativ 3 km., în siguranţă. Fotografiile mi-au fost trimise de un cetăţean, care a asistat fără să vrea la cele întâmplate. P.S. Nu a fost sancţionată! Femeia avea la ea declaraţia pe propria răspundere”
Polițiștii au umor