O actriță are mari probleme de sănătate din cauza hainelor purtate la filmări

de: Ana Chivu
21 06. 2019

Emma Stone are acum probleme grave de sănătate din cauza unor haine pe care a fost nevoită să le poarte la filmările unui nou proiect. Ce s-a întâmplat cu actrița?

Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare

Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, are acum probleme grave de sănătate din cauza hainelor alese de producție pentru filmul The Favourite. Potrivit acesteia, rochiile de epocă necesare pentru scenele din noua producție i-au deplasat organele interne. Celebra vedetă joacă în drama de epocă alături de actori precum: Olivia Colman și Rachel Weisz. Emma Stone a oferit detalii cu privire la starea sa de sănătate la Graham Norton Show, scrie agerpres.ro. „Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (…) În prima lună (de filmări n.r.) nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (…)

După o lună toate organele mele interne s-au deplasat – a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca”, s-a plâns actriţa. Acțiunea din The Favourite se petrece în Anglia, în secolul al XVIII-lea, în perioada războiului cu Franța. La momentul acela, tronul britanic era ocupat de către Regina Anne, interpretată în film de Olivia Colman. Lady Sarah este interpretată de Rachel Weisz, care este prietena și confidenta Reginei Anne. Emma Stone este verișoara lui Sarah. Ea ajunge la Curte și amenință că se va impune în rândul favoritelor din cercurile intime ale reginei.

The Favourite

The Favourite este un film în regia lui Yorgos Lanthimos, scris de Deborah Davis și Tony McNamara. Co-producția este între Irlanda, Regatul Unit și Statele Unite ale Americi și reproduce povestea dintre două verișoare care se luptă pentru a fi în fruntea topului Reginei Anne. Rolurile principale sunt ocupate de: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, James Smith și Mark Gatiss.