Nuntă surpriză în showbizul românesc! Vedetele și-au unit în acest weekend destinele în fața lui Dumnezeu. Primele imagini

de: Sabina Anastasia
15 10. 2022

Nuntă surpriză în showbizul românesc! Două vedete ce au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, sâmbătă, 15 octombrie. Anunțul a fost făcut cu mai mult timp în urmă. Visul îndrăgostiților a devenit realitate, iar acum trăiesc poate unele dintre cele mai emoționante momente ale vieții lor.

Nuntă surpriză în showbizul românesc!

Nuntă surpriză în showbizul din România! Este vorba despre Valentin Sanfira și aleasa inimii lui, Codruța. Vedetele s-au cununat religios, sâmbătă, în fața lui Dumnezeu, după o perioadă mai lungă de relație. Tânăra i-a pus inima pe jar îndrăgitului cântăreț de muzică populară încă din primele momente în care au interacționat.

Valentin și Codruța Sanfira au fost așteptați, la intrarea în biserică, de câteva fane care le-au urat personal casă de piatră îndrăgostiților. Cuplul a trăit adevărate clipe de emoție alături de cele mai dragi persoane din viața lor. Partenerii au arătat senzațional și amândoi au fost numai un zâmbet în marea zi a bucuriei lor.

Nunta lui Valentin și a Codruței Sanfira este una mare, organizată cu aproximativ 500 de invitați, potrivit informațiilor vehiculate în presă. Petrecerea are loc în după-amiaza zilei de 15 octombrie pe lacul Snagov. La eveniment se vor respecta tradițiile românești, nu toate, ci cele care sunt mai cunoscute, potrivit Codruței.

„Vor fi câteva obiceiuri, dar dintre cele mai renumite, precum bărbieritul mirelui, învelitul miresei. Petrecerea va fi pe lacul Snagov’’, a spus mireasa, într-o intervenție pentru Xtra Night Show.

Valentin Sanfira și Codruța s-au căsătorit

Codruța Sanfira a dezvăluit că a pregătit pentru domnișoarele care au venit la eveniment și pantofi fără toc, în așa fel încât să poată dansa toată seara. Tânăra îndrăgește foarte mult jocul și voia bună. Având în vedere circumstanțele speciale, este cu neputință ca invitații să nu se distreze la maximum.

„Toate fetele vor primi balerini foarte drăguți, aurii, frumoși, eleganți, pe post de mărturii, care să îi încalțe. Sunt pe numere pentru fiecare fată în parte. Merg la nunți și văd fetele cum obosesc după o oră, două… E păcat să nu mai danseze”, a mai spus Codruța Sanfira, pentru sursa citată.

Și pentru că, de obicei, toată lumea se întreabă și când vine primul copil, mirele a anunțat totul din timp. Valentin Sanfira a fost foarte deschis când a trebuit să vorbească despre acest subiect. Nu s-a ascuns deloc! Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a transmis că vrea să facă un copil cu Codruța ținând cont de principiile religioase.

„În primul rând, copilul vine când vrea Dumnezeu. În al doilea rând, noi am hotărât deja să-l facem după cununia religioasă. Nu vrem, Doamne ferește, dacă se întâmplă ceva în viață, noi să ne gândim că din cauza noastră se întâmplă anumite lucruri”, a spus Valentin Sanfira.

Interpretul de muzică populară a explicat că nu vrea ca, împreună cu aleasa inimii lui, să regrete că nu a făcut lucrurile cum trebuie. Se pare că cei doi parteneri au decis să lase lucrurile să își urmeze cursul lor natural.