Nuntă surpriză în showbizul românesc. S-au căsătorit chiar azi, sunt în culmea fericirii

de: Năstase Mirabela
30 09. 2023

E nuntă surpriză în showbizul românesc. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și sunt în culmea fericirii. Vestea a dat-o chiar proaspăta soție în mediul online. Cei doi însurăței au strălucit la marele eveniment. Ei s-au fotografiat lângă lac, pe ponton, după ce și-au oficializat relația și în acte. Iată despre cine este vorba!

Nuntă surpriză în showbizul românesc

Cei doi însurăței la care facem referire sunt Alex Nedelcu, fost concurent Survivor România, și iubita sa, Oana Ioniță. Tânăra a dat vestea cea mare în mediul online. Ei sunt împreună de câțiva ani, însă în prezent s-au decis să spună DA în fața ofițerului Stării Civile. Imaginile cu cei doi au primit sute de aprecieri din partea admiratorilor.

„Domnul și doamna Nedelcu”, a fost mesajul pe care Oana Ioniță l-a postat în mediul online, în dreptul imaginilor postate.

Cum s-au cunoscut „domnul și doamna Nedelcu”

Cei doi însurăței  s-au întâlnit la un atelier de actorie, acolo unde au făcut o serie de exerciții, care i-au apropiat pe loc. Deși prima reacție a tinerei a fost una de respingere a ideii de cuplu, întrucât Alex Nedelcu este mai mic ca vârstă decât ea, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și s-au hotărât să dea o șansă relației.

„Ne-am cunoscut la un atelier de actorie. După vreo 3 săptămâni ne-am combinat, dar în cadrul atelierului existau niște exerciții de actorie, în care, în ordine aleatorie, aveai un partener cu care trebuia să lucrezi.

Au fost două exerciții, cele mai profunde, în care trebuia să ne spunem cele mai mari secrete- primul, și al doilea- era un exercițiu în care te uitai la partener și proiectai figura maternă, atunci au fost spuse niște lucruri. S-a creat o conexiune umană. Am petrecut foarte mult timp împreună. Singura chestie pe care o aveam cu el, simțeam nevoia să stau lângă el, după aceea s-a întâmplat.

Nu veneam către el cu o intenție. Când am aflat că este mai mic decât mine, era exclus. A fost o tranziție, de la un pas la altul. Eu am făcut primul pas”, declara declarat Oana Ioniță, în urmă cu mai mult timp, pentru Wowbiz.ro.

Oana Ioniță, actuala soție a lui Alex Nedelcu, a câștigat în trecut titlul de Miss Playboy. Ea este cu opt ani mai mare decât soțul ei, iar diferența de vârstă nu a fost nicicând un impediment pentru ei, conform spuselor lui Alex Nedelcu, din urmă cu ceva timp.