Nuntă surpriză în showbiz. S-au căsătorit în mare secret

de: Ana Chivu
15 04. 2022

Nuntă neașteptată în showbiz-ul românesc! Un actor celebru de la noi a decis să facă pasul cel mare. Acesta a ajuns din nou la starea civilă. Bărbatul și-a luat prin surprindere fanii după ce a declarat că este căsătorit și că formează un cuplu cu actuala parteneră de mai bine de șapte ani. Cu toate astea, cei care îl îndrăgesc nu aveau la cunoștință asemenea detalii. ,,Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când”, a spus acesta.

Nuntă neașteptată în showbiz: un actor s-a căsătorit în secret

Un actor celebru de la noi și-a adunat o comunitate generoasă de fani. Acesta a ajuns la sufletele admiratorilor pe care totuși îi ține la distanță când vine vorba despre viața sa personală. Mai exact, este vorba despre Radu Pietreanu.

Comediantul nu vorbește aproape deloc despre detalii din intimitatea sa, deși este cunoscut românilor de zeci de ani. Acesta a reușit să îi șocheze pe cei care îl urmăresc atunci când a declarat că este căsătorit.

Mai mult decât atât, vedeta a susținut că are deja o relație de peste șapte ani cu femeie care l-a adus încă o dată în fața ofițerului stării civile. Radu Pietreanu a prezentat-o pe Mihaela, soția sa, dar a și vorbit despre ea.

Bărbatul a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, ulterior a povestit cum s-au cunoscut. De asemenea, comediantul a subliniat că cei doi au făcut pasul cel mare în luna octombrie a anului trecut.

,,Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Mă simt foarte liniștit și împlinit”

Actorul radiază de fericire de când este cu blondina care l-a cucerit total. Cei doi soți au hotărât să nu aștepte, așa că nici pandemia nu i-a ținut în loc atunci când a fost vorba despre oficializarea relației lor.

El a spus că ar vrea să se despartă de femeia alături de care și-a găsit liniștea, dar nu are nici măcar un motiv pentru a face asta.

„Avem 7 ani împreună. Au trecut șapte ani de relație. Ne-am căsătorit în momentul nunții noastre, nu trebuie să spunem când. O să spună gaițele că am făcut nuntă în pandemie.

Aș vrea să mă despart de ea, dar nu găsesc motive. Cred că e cea mai frumoasă declarație de dragoste. Mă simt foarte liniștit și împlinit”, a declarat Radu Pietreanu într-o emisiune TV.