Nuntă surpriză în showbiz. Artista a făcut anunțul neașteptat, se mărită a doua oară

de: Ana Chivu
04 05. 2022

Nuntă neașteptată în showbiz-ul românesc. O vedetă se pregătește să facă pasul cel mare și să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară. Fanii ei sperau ca acest moment în vină cât de curând, iar acum iată că au primit marele anunț. Despre ce artistă este vorba și ce detalii a oferit despre evenimentul special care va avea loc în viața sa? ,,M-a cerut! Nunta va fi la malul mării’‘, a povestit ea.

Nuntă în showbiz-ul românesc: o artistă îmbracă din nou rochia de mireasă

Avem o nouă mireasă în showbiz-ul românesc! Julia Chelaru face pasul cel mare și se pregătește de un eveniment fantastic din viața ei.

Fosta componentă a trupei Exotic și-a refăcut viața după divorțul de Bogdan Jianu, iar acum este pregătită să îmbrace din nou rochia din ziua cea mare. Blondina a avut o relație care a durat 17 ani, ulterior cei doi au decis că cel mai bine este să meargă pe drumuri separate.

Vedeta a subliniat că actualul partener a cerut-o de soție în al doilea sau al treilea an de relație, iar acum s-au gândit să nu mai aștepte. Deși ea nu insistă să oficializeze povestea de dragoste, i-ar plăcea să mai facă o nuntă exact pe gustul ei.

,,O nuntă pe gustul meu”

“Am fost cerută, bineînțeles, că m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric că m-a cerut… cum să nu ceri o asemenea bunăciune?

John m-a cerut, dar ideea este că în sine căsătoria, asta cu acte, nu mai trăim timpurile alea în care să ne mai legăm la cap dacă nu ne doare.

Și el este genul care la fel gândește. Nu despre asta este vorba, să ne legăm să ce?! Care e scopul?! Dar mi-aș mai dori dacă s-ar putea să mai fac o nuntă pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, potrivit fanatik.ro.

,,La malul mării, frumos…”

Solista a mărturisit că își dorește o nuntă în stil american, la malul mării, unde rochia să îi fie luată de vânt. De asemenea, se gândește și să cheme un preot pentru o ceremonie scurtă, ulterior vrea o petrecere în toată regula.

“La malul mării, frumos… Să ne ia vântul așa puțin rochiile și părul, și tot… Și să fie așa frumos pe stilul ăla americănesc, de ce nu, în care vine un preot și ne spune vreo două, trei vorbe și cu mai multă petrecere, și chiar, și cu o manea pe final.

Adică să fie cu un altfel de stil. Mă gândesc să-l rog pe Florin Petrescu să se ocupe el de partea artistică”, a mai dezvăluit artista