07 nov. 2022 | 06:56

Nuntă, sfârșită tragic în Brăila. Un tavan fals a căzut peste zeci de invitați în timpul mesei. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

News
Nuntă, sfârșită tragic în Brăila. Un tavan fals a căzut peste zeci de invitați în timpul mesei. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un eveniment nefericit a avut loc, duminică seară, la un restaurant din Brăila, acolo unde mai mult de 60 d epersoane petreceau după o nuntă. Într-un moment în care nimeni nu se aștepta, atunci când oaspeții serveau masa, tavanul fals al localului s-a prăbușit peste nuntași. La fața locului a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale.

Ce s-a întâmplat

Pericolul pare să ne pândească la orice pas, inclusiv în locurile în care ar părea că nimic rău nu are cum să se întâmple. Acesta a fost și cazul unui cuplu recent căsătorit și al invitaților pe care aceștia i-au avut la petrecere, după ce tavanul fals din rigips al localului unde sărbătoreau a căzut peste ei. După apelul la 112, autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție, precum şi grupa operativă la nivelul ISU Brăila.

Astfel, la fața locului au intervenit 4 autospeciale de stingere incendii, 2 echipaje de descarcerare, 3 ambulanţe SMURD şi 5 salvări de la SAJ Brăila. Din fericire, din cei peste 60 de invitați, doar două au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, în timp ce o persoană a siferit atac de panică.

„La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Până la momentul actual nu au fost persoane asistate medical”, a precizat Ștefan Stoian, colonel ISU Brăila.

De asemenea, reprezentanții ISU au revenit cu informații, transmițând că, în local erau 60 de persoane şi că tavanul s-a prăbuşit pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi. În afară de cele trei victime, restul invitaților au reușit să se autoevacueze, aflându-se în afara oricărui pericol, în timp ce Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

„La un restaurant din municipiul Brăila s-a prăbuşit tavanul fals din rigips pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp. Tavanul a căzut peste mese. În restaurant se aflau 60 de persoane, care s-au autoevacuat. A fost activat Planul roşu de intervenţie. A fost activată grupa operativă la nivelul ISU Brăila.

La faţa locului s-a deplasat şi inspectorul şef al ISU Brăila. Trei persoane au primit îngrijiri medicale (două cu traumatism cranio-cerebral minor şi una cu atac de panică) din partea echipajelor SAJ. Nu au necesitat transportul la spital”, găsim notat într-un comunicat al ISU Brăila, relatează Agerpres.

Nuntă, sfârșită tragic cu patru morți

Un alt caz șocant a avut loc în Madrid, Spania, acolo unde o nuntă s-a sfârșit cu patru morți și 10 răniți, după disputele izbucnite între nuntași. Potrivit presei internaționale, scandalul iscat a avut loc într-o familie de etnie romă, printre cei implicați existând și un minor.

Cele patru persoane care au fost călcate cu mașina de un nuntaș înfuriat aveau vârste cuprinse între 17 ani și 60 de nai de ani și se aflau în fața restaurantului atunci când criminalul a intrat cu mașina în ele, de față fiind și cei doi copii ai săi.

În interiorul mașinii cu pricina au fost găsiți 5.000 de euro, iar potrivit autorităților, această sumă d ebani ar fi fost motivul disputei între clanuri.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Capital.ro
Joia Mare, tradiţii şi obiceiuri. Începând cu această zi, Iadul şi Raiul sunt deschise, iar sufletele celor adormiţi circulă libere
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro