Nuntă secretă în showbizul românesc. Anunțul de azi care i-a surprins pe toți

de: Ștefan R. Apostol
23 12. 2022

Artista despre care relatăm a reușit de fiecare dată să-și șocheze fanii, în diferitele sale apariții. De data asta se pare că a reușit cu adevărat să-și ia fanii prin surprindere cu această nuntă secretă. Conform informațiilor de ultimă oră, artista a ajuns în fața ofițerului de stare civilă, fără ca nimeni să știe. Vorbim, cu alte cuvinte, de o nuntă secretă în showbizul românesc!

Nuntă secretă în showbizul românesc! Anda Adam a spus „Da” la Starea Civilă

În luna august a acestui an, reporterii Impact au stat de vorbă cu Anda Adam, la un eveniment momend. Tot atunci artista anunța lansarea unui parfum ce-i poartă numele, și răspundea la întrebările noastre. Întrebată fiind de ce și-a prezentat iubitul la vremea accea ca fiind soțul ei, vedeta ne-a răspuns că:

„Da, pentru că eu îl consider soțul meu, inelul de logodnă îl am pe mână și urmează nunta, dar să nu mă întrebi când, pentru că nu știu nici eu. El știe.”, declara Anda Adam la acel moment pentru Impact.

Artista luan decizia în urmă cu un an de a se logodi cu Yosif Eudor Mohaci, un om de afaceri elevețian, dar care a locuit și în România, la Arad. Ba mai mult, se punea problema dacă Anda Adam se va muta cu noul partener de viață în Elveția. Se pare că, în cele din urmă, au rămas aici.

Bomba a venit azi! Anda Adam a spus da în fața ofițerului de Stare Civilă, dar în mare secret.

„Noi… ne-am căsătorit”

Conform celor de la Viva, Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au căsătorit astăzi, fără ca prea multă lume să știe. Deci putem vorbi de o nuntă secretă în showbizul românesc.

La câteva ore de la fericitul moment care a avut loc la Starea Civilă din Sectorul 1, vedeta a postat și câteva ipostaze de la nunta lor secretă. Se pare că la fericitul moment le-au fost alături doar membrii familie, inclusiv micuța Evelyn, fiica artistei.

Cei doi apar îmbrăcați extrem de elegant în pozele publicate de Anda Adam pe rețelele de socializare. Pozele sunt însoțite de un text simplu în care artista spune:

„Voiam să vă dorim sărbători fericite și să vă anunțăm că astăzi, noi… ne-am căsătorit. Suntem aici cu părinții’, a scris Anda Adam astăzi pe rețelele de socializare.

Cei doi își oficializau relația, deși Anda Adam nu era încă divorțată oficial de Sorin Nicolescu, având împreună și o fetiță, Evelyn. Cu toate astea, spunea arista la acel moment, fiica sa l-a acceptat pe noul partener, ba mai mult, îi spune și tată.