Nuntă la Chefi la cuțite. Fostul concurent s-a însurat cu o frumusețe de fată

de: Andrei Simion
08 01. 2021

Nuntă la Antena 1! Adrian Luca, parte a echipei lui chef Sorin Bontea la ”Chefi la cuțite”, s-a însurat. Tânărul are o mirească frumoasă.

Adrian Luca, fost concurent la ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, s-a însurat

După terminarea sezonului 8 din show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, Luca a decis să facă pasul cel mare și s-a căsătorit cu partenera lui, Daria. Cei doi au postat o fotografie de la eveniment, unde ambii au părut extrem de fericiți.

  • Băiatul, în vârstă de 23 de ani, a atras admirația publicului de partea sa prin preparatele complexe pe care le-a servit și alăturările inedite de gusturi.

Cine este?

Tânărul a crescut într-un bloc de la periferia Timișoarei. Pe când avea cinci ani, familia lui a luat decizia de a se muta în Italia, unde acesta a studiat și a început să muncească în bucătărie. De altfel, de la 10 ani știa că va deveni bucătar. Gătea pentru fratele lui mai mare de când nici nu ajungea bine la aragaj, așa că, după ce a crescut, a făcut școala de bucătari în Italia. Cel mai dificil moment din viața sa a fost atunci când fratele lui a suferit o criză gravă de epilepsie. În timp ce acesta participa la concursul de la Antena 1, fratele său a suferit o intervenție medicală la inimă.

Cum vede bucătăria?

„Bucătăria e și ceva stresant, dar e ca o iubită la care trebuie să te întorci, chiar dacă e stresantă. Am plecat în Italia când aveam cinci ani și am făcut toate studiile acolo, numai că viața mea a fost plină de neprevăzut. Sunt un pic în afară din schemă, de lucrurile monotone. Eu văd viața ca o melodie. Dacă îi iei ritmul, ea te duce. Mie îmi place să fac treburi pe care nu le cunosc.

În viață, cred că unele lucruri trebuie să se întâmple. Și le simți. Cânt tu te duci în ceva nou, îți dă emoții, dar îți dă și adrenalină. Sunt nerăbdător să gătesc, să văd cum o să fie. Când o să încep, o să am nevoie de o energie. Mie îmi place mult să improvizez în bucătărie și să testez ceva nou. Pur și simplu, când mergeam pe stradă, am închis ochii și m-am gândit că preparatul cu care mă vor prezenta azi, în aduții, va fi potrivit pentru ca semnătură a mea de bucătar”, a spus tânărul în materialul său de prezentare de la ”Chefi la cuțite”.