Nuntă așteptată în showbizul românesc. Au spus ‘da’ la biserică, în aceeași zi cu Smiley și Gina Pistol

de: Andreea Vînătoru
27 05. 2023

A început sezonul nunților, așa că vedetele s-au îngrămădit să-și unească destinele! Weekend-ul acesta, Smiley și Gina Pistol se vor căsători religios, însă nu sunt singurii care au ales să se cunune la biserică. Irina Deaconescu și fotbalistul Cristi Manea s-au cununat religios în urmă cu scurt timp. Imaginile de la nunta lor au fost încărcate pe rețelele de socializare!

Irina Deaconescu și Cristi Manea s-au căsătorit religios

Fotbalistul Cristi Manea și influencerița Irina Deaconescu trăiesc o poveste de dragoste de ani buni și au împreună două fetițe minunate, însă abia acum au decis să-și oficializeze relația. Sâmbătă, 27 mai, cei doi le-au făcut o surpriză uriașă fanilor și s-au cununat religios, în prezența familiilor și a celor dragi.

Pentru acest eveniment important Irina Deaconescu a purtat o rochie albă, simplă, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum elegant, care i-a venit ca turnat. Irina și Cristi Manea le-au avut alături pe cele două fetițe ale lor, Victoria și Venus, care au fost în centrul atenției.

Înainte de a se căsători cu Cristi Manea, Irina Deaconescu le-a arătat fanilor virtuali ultimele detalii pe care le-a pus la punct. Influencerița se pare că s-a inspirat de la Gina Pistol și a ales balerini pentru domnișoarele de onoare care vor purta tocuri la nunta ei.

„Petrecerea nu se termină din cauza durerilor de picioare. O pereche de balerini cu sclipici, noi o să avem la nuntă mai multe perechi de genul acesta pe care fetele atunci când obosesc le vor încălța. Îți dai pantofii cu toc jos, nu rămâi desculță, și încalți acești balerini.”, a spus Irina Deaconescu pe Instagram.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cristi Manea și Irina Deaconescu s-au cunoscut în cadrul festivalului de muzică Neversea, după ce fotbalistul a rugat-o pe tânără să facă o poză cu el.

La vremea respectivă, Irina nu știa ce profesie are Cristi Manea. La scurt timp după ce au devenit un cuplu, cei doi s-au afișat și pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor. La un moment dat, Irina Deaconescu mărturisea despre tatăl copiilor săi că este unul dintre cei mai blânzi oameni pe care îi cunoaște.

„Eu nu cred în relațiile la distanță și sunt de părere că, atunci când iubești un om cu adevărat, încerci mereu să faci lucrurile să meargă”, a declarat tânăra acum ceva vreme.