25 mai 2023 | 16:25

Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă. Obiectul neobişnuit pe care îl va avea la petrecere: „În cazul în care obosesc”

Monden
Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă. Obiectul neobişnuit pe care îl va avea la petrecere: „În cazul în care obosesc”
Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă. Ce a dezvăluit viitoarea soție a lui Smiley despre marele eveniment.

Au mai rămas doar câteva zeci de ore până la mult așteptatul eveniment. Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă. Vedeta de televiziune a dezvăluit ce detalii trebuie să pună la punct înainte de ziua de sâmbătă, 27 mai. Invitații vor asista la o ceremonie organizată în mod atipic. Va avea un obiect neobișnuit la petrecere, chiar ea a mărturisit. FOTO

Gina Pistol, pregătiri intense pentru nuntă

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai discrete cupluri din lumea mondenă. Au fost împreună ani buni, însă și-au ținut povestea de iubire departe de camerele foto și video ale paparazzilor. După ceva timp, și-au asumat relația, apoi au dezvăluit că urmau să devină părinții unei fetițe, care astăzi poartă numele Josephine.

Recent, cele două vedete au făcut un anunț care i-a îmbucurat pe fani. Smiley și Gina Pistol se vor căsători sâmbătă, mai exact pe data de 27 mai. Este o perioadă foarte aglomerată pentru ambele vedete, însă sunt entuziasmate pentru ce urmează, după cum chiar ele au mărturisit în ultimele săptămâni.

Dacă până în prezent Smiley a vorbit ceva mai des despre pregătirile pentru nuntă, acum Gina Pistol a decis să împărtășească cu fanii săi câteva detalii legate de petrecerea care va avea loc sâmbătă. Prezentatoarea TV a recunoscut că evenimentul va fi unul atipic și organizat în mod diferit.

Pentru că tranzitează o perioadă provocatoare, partenera lui Smiley a recunoscut că se simte slăbită. De câteva zile, nu mănâncă mai nimic și resimte din plin stresul din spatele organizării unui eveniment atât de special. Astfel, Gina Pistol le-a mărturisit fanilor săi că urmează să își facă un tratament intravenos cu vitamine, înainte de nuntă.

Ce obiect neobișnuit a pregătit pentru invitate

Încă din primele ore ale zilei de joi, 25 mai, Gina Pistol se ocupă de ultimele detalii legate de petrecerea de nuntă. Vedeta le-a explicat fanilor săi că vrea să se deplaseze astăzi la farmacie pentru a cumpăra câteva pastile efervescente, care au scopul ameliorării stării de rău de a doua zi, după petrecere.

„Trebuie să merg la farmacie să cumpăr niște pastile efervescente, pe care le iei a doua zi după petrecere, ca să nu-ți fie rău. Rău oricum îți va fi, dar nu rău groaznic. Presimt că o să împart pastile și în stângă, și în dreapta, ca să nu le fie oamenilor rău”, a spus Gina Pistol, pe InstaStory.

Frumoasa blondină a dezvăluit că va avea, la nunta sa, un obiect neobișnuit pentru invitatele care vor obosi să danseze pe tocuri: balerini, în diferite mărimi, S, M sau L.

„Pui cutia cu balerini lângă ringul de dans și cine simte că nu mai poate dansa pe tocuri, poate să-și ia balerinii și continuă petrecerea. În cazul în care obosesc…”, a precizat viitoarea soție a lui Smiley.

Vedetei de televiziune pare că nu-i scapă niciun detaliu, fiindcă s-a gândit inclusiv la invitatele care vor să rămână pe tocuri de-a lungul petrecerii. Pentru acestea, a ales să cumpere protecții pentru tocuri, pe diferite mărimi, pentru a nu și le distruge.

Gina Pistol a vorbit și despre accesoriile pe care le va purta în ziua cea mare. Cerceii îi are deja pregătiți, iar, potrivit spuselor sale, sunt superbi. Mămica intenționează să îi lase moștenire fiicei pe care o are împreună cu Smiley, lui Josephine. Este foarte probabil să poarte, la nuntă, și un pandativ cu un smarald mic, pe un lănțișor de aur.

Parteneri
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Un bărbat dispărut fără urmă în 1998 a fost găsit sechestrat în grajdul vecinului său
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Intră în vigoare în toată România! Guvernul a dat ORDIN
Capital.ro
Se schimbă formula de calcul pentru salariul minim în România. Directiva care arată criteriile de care trebuie să se ţină cont
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro