Numărul tău norocos în 2023 în funcție de zodie. Cifra care îți va aduce prosperitate

de: Stan Nicu
21 12. 2022

Astrologii au anunțat care sunt numerele norocoase ale fiecărui nativ din horoscop pentru anul 2023. Astfel, putem să ne îmbogățim anul viitor dacă ne luăm după analizele minuțioase efectuate de astrologi. Aceștia din urmă spun să nu ne abatem de la aceste numere indicate de astre.

Care sunt numerele norocoase cu care vei da lovitura în 2023. Astrologii le-au făcut publice pentru fiecare zodie în parte

Numerele și astrologia sunt strâns legate, iar cunoașterea numărului nostru norocos ne poate ajuta să luăm decizii foarte bune pe măsură ce intrăm în anul 2023.

Numerele sunt o parte importantă a vieții, începând cu nașterea, acestea putând să ne influențeze substanțial soarta.

Berbec

Conform astrologilori, numerele care te vor ajuta să ai un viitor mai bun și mai promițător sunt: ​​9, și multiplii săi, care întotdeauna în suma lor finală vor da nouă.

Taur

Numerele norocoase ale nativilor din Taur sunt 5 și 6, precum și toate acele numere care au ca rezultat cinci sau șase, cum ar fi 33, unde 3 + 3 = 6.

Gemeni

La fel ca și Taurul, 5 și 6 au o pondere diferențială în succesul Gemenilor, dar, în cazul lor, trebuie să folosească numere mari al căror rezultat se adună și 5 sau 6, vă dăm câteva exemple precum 23, 41 și 55 sunt numerele care îți vor da mereu noroc. Nu le trece cu vederea pentru că îți va face anul 2023 frumos.

Rac

Astrologii spun că numerele 2 și 7 vor fi întotdeauna prezente în prosperitatea Racilor. Ca și la Gemenii, numerele mari care adaugă 2 și 7 vor avea mai mult impact, precum 20, 25 și 61.

Leu

În cazul Leilor, numărul lor norocos este 5 și tot ceea ce rezultă acest număr, adică 14, 23, 32 și 41.

Fecioară

Astrele arată că la fel ca și Taurul și Gemenii, Fecioarele au nevoie de prezența numerelor 5 sau 6 pentru a-și asigura mediul și pentru a atinge bunăstarea.

Balanță

Astrologii avertizează balanțele că numerele lor norocoase care îi pot îmbogăți anul viitor sunt: 15, 42 și 56.

Săgetător

Chiar dacă Săgetătorii cred că au tot norocul din lume, numerele lor norocoase pentru 2023 sunt 3, 14 și 59. Doar cu acestea vor da lovitura.

Capricorn

Capricornii au succesul garantat cu numerele 8, 44 și 53. Folosește-le tot timpul pentru ca norocul să fie cu tine.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibbă încredere în ei, dar și să creadă în numerele 4, 17 și 31, pentru cp aceste numere le vor îmbunătății viața.

Pești

Astrologia îi sfătuiește pe Pești să aibă încredere în numerele 7, 18 și 25. Aceste numere le pot oferi tot norocul de care au nevoie pentru a-și îndeplini dorințele pe care le au.