„Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep!”. Ce sportivă a primit acest mesaj VIDEO

„Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep!”. Ce sportivă a primit acest mesaj VIDEO
Simona Halep a devenit reperul absolut pentru tenisul feminin românesc

„Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep!”. Fostul lider mondial a devenit reperul absolut în tenisul feminin românesc. De altfel, Simona Halep are o singură înfrângere în fața compatrioatelor sale, în 15 partide. A pierdut, tocmai în 2010, în fața Soranei Cîrstea, în preliminarii la Cincinnati. Una dintre speranțele românești ale acestui sport s-a declarat deranjată de fixarea acestui reper în raport cu dubla câștigătoare de Grand Slam.

„Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep!”

„Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep!”. Ar putea suna și ca o încurajare, dar și ca o ironică „misiune imposibilă”. Dar este ceea ce a iritat-o pe Andreea Prisăcariu, tânăra speranță a tenisului românesc. Aflată pe locul 335 WTA, dar ocupând poziția 32 în clasamentul ITF, jucătoarea născută în 2000, în Iași, are în palmares 4 titluri ITF.

Simona Halep este și un model de inspirație pentru Andreea Prisăcariu. Cu ceva timp în urmă, Prisăcariu a caracterizat-o drept „perfectă”.

Simona Halep este o emblemă a României. Nimeni nu are voie să zică ceva despre ea! Chiar dacă nu mai e numărul 1, chiar dacă a avut o perioadă mai slăbuță… își poate reveni oricând.

Nu îmi găsesc cuvinte ca să o descriu, e perfectă. Este o sursă de inspirație”, a spus Prisăcariu, pentru ProSport.

Ce sportivă a primit acest mesaj

Andreea Prisăcariu e departe, deocamdată, de performanțele Simonei Halep. Ea s-a făcut mai mult remarcată prin imaginea pe care o afișează, inclusiv la turnee. Sexi, machiată și tatuată, acestea sunt „mărcile” distincte ale celei considerată rebela tenisului autohton.

Prisăcariu posteaza imagini provocatoare pe rețelele de socializare, dar și de la antrenamentele pe care le face. La o astfel de postare, însoțită de mesajul „freedom” – libertate – unul dintre internauți a avut un comentariu ce a iritat-o pe jucătoare. ”Nu vei fi niciodată liberă până nu o vei învinge pe Simona Halep”, a scris fanul.

Prisăcariu a reacționat tăios, dând replica prompt.

E complet greșit să-i spui un astfel de lucru unui sportiv. Cheia către o viață fericită și solidă este să nu te compari niciodată cu nimeni. Sunt liberă pentru că eu decid asta. Decizia e la mine. Îmi aparține în totalitate. Astfel de afirmații sunt neadevărate și nu au nicio logică. Amin”, a fost răspunsul nervos al sportivei.

”N-a fost atât de profund”, a mai reacționat userul. ”Ba da! Și am luat-o personal!”, a mai reacționat Andreea Prisăcariu. Sportiva pentru cariera căreia părinții și-au vândut, la un moment, dat, vila din centrul Iașului, în care locuiau, are peste 20 de tatuaje pe corp. În ciuda acestui lucru, ea s-a declarat „mai de modă veche” atunci când vine vorba de o relație sentimentală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI