08 oct. 2023 | 11:04

Nu mai spăla cada cu bicarbonat de sodiu și oțet. Soluția mult mai ușoară care o face curată lună

Diverse
Nu mai spăla cada cu bicarbonat de sodiu și oțet. Soluția mult mai ușoară care o face curată lună
Cum prepari soluția cu grepfrut pentru petele de pe cada ta. Renunță să mai folosești bicarbonat de sodiu și oțet.

Dacă și tu ți-ai spălat cada cu bicarbonat de sodiu și oțet, în încercarea de a elimina petele și depunerile de calcar, însă fără succes, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri îți prezintă o metodă mai simplă și totodată eficientă pentru igienizarea căzii din baie. Iată cum trebuie să procedezi!

Cât de des trebuie curățată cada

Nimeni nu se simte confortabil când face baie într-o cadă ce prezintă pete sau depuneri de calcar. Nu reușești să o cureți foarte bine, în ciuda produselor pe care le folosești? Probabil ai încercat și tu metoda amestecului de bicarbonat de sodiu și oțet, dar nu ai fost extrem de mulțumită de rezultat.

Important este să cureți cada în mod regulat, pentru ca murdăria să nu se acumuleze. La fel se întâmplă și în cazul calcarului. Este bine să o speli profund cel puțin o dată pe săptămână. Poate să pară o sarcină dificilă, însă nu produsele potrivite nu este deloc grea de bifat.

Playtech Știri îți explică cum să prepari o soluție mai ușoară și eficientă pentru eliminarea petelor și a depunerilor de minerale de pe cadă. Nu ai nevoie de prea multe lucruri. Esența este reprezentată de folosirea unui fruct cu aciditate ridicată, ce în acțiune cu sarea va da rezultate impecabile.

Cum să te protejezi când cureți cada

Ca idee generală, este bine să te asiguri că produsele pe care le folosești pentru a-ți curăța cada din baie sunt potrivite pentru materialul din care aceasta este fabricată. Dacă o cadă este din acril, ai grijă să nu folosești nimic metalic în curățarea ei. Și căzile emailate pot să fie deteriorate din această cauză.

De asemenea, chiar dacă poate să pară banal, este recomandat să folosești mănuși când ești implicată în sarcini de curățenie. Nu neglija acest aspect. În timp, poți suferi consecințe din cauza produselor pe care le folosești în mod regulat. Este mai bine să îți protejezi pielea.

Cum prepari soluția cu grepfrut

Produse de care ai nevoie:

  • 1/2 grepfrut copt;
  • sare grunjoasă;
  • 1 burete/ cârpă moale;
  • puțină apă caldă;
  • cârpă microfibră uscată.

Cum trebuie să procedezi:

  1. Presară pe suprafețele afectate ale căzii puțină sare grunjoasă.
  2. Folosește grepfrutul sub formă de burete și freacă ușor, cu pulpa, zonele afectate.
  3. Clătește cada cu apă caldă și usuc-o cu ajutorul unei cârpe din microfibră uscată.

Ce trebuie să știi este că aciditatea prezentată de grepfrut va conduce, în acțiune cu sarea de mare, la eliminarea petelor de murdărie, dar și la îndepărtarea depunerilor de calcar de pe cada ta. La finalul procesului de curățare, va arăta ca nouă!

Digisport.ro
A supărat pe cine nu trebuia și cariera ei s-a încheiat! Apoi a luat o decizie neașteptată: 2.000 $ în 24 de ore. ”Nu am limită”
Stirile PROTV
Ce s-a întâmplat cu casa bărbatului din Florida care și-a ancorat-o cu curele și cârlige înainte de uraganul Milton
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
Imaginile pe care Gabriela Firea le-ar vrea șterse de peste tot! Cum a fost surprinsă
EVZ.ro
Greșeala care transformă varza murată în eșec. Câteva trucuri simple de respectat
Spynews.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
PRO TV
Influencerul Adrian "Elicopter de luptă" a fost prins beat la volan, după ce a fugit de poliție în Pitești! Fratele tânărului, arestat pentru ultraj
Adevarul
Invenția Toyota care schimbă regulile jocului: autonomie aproape infinită. Nu este nevoie să opriți pentru a vă reîncărca mașina electrică
BZI.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Viva.ro
Ce mai face și cum arată Vasile Șeicaru la 73 de ani: "Nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am"
Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Revenirea anului în televiziune. Pune capăt unei pauze de mulți ani
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
Putin e GATA de RĂZBOI cu NATO! Anunțul serviciilor SECRETE
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro