13 iun. 2023 | 09:37

Nu mai este cale de întoarcere. Ianis Hagi a fost scos la vânzare de Glasgow Rangers, anunț de ultimă oră

Știri generale
Nu mai este cale de întoarcere. Ianis Hagi a fost scos la vânzare de Glasgow Rangers, anunț de ultimă oră

Ianis Hagi trece din nou prin momente dificile la Glasgow Rangers. Presa din Scoția a anunțat că cei care conduc clubul vor să-l vândă în această vară, deși i-au prelungit contractul acum șase luni, în perioada în care se afla în recuperare, după operația de la genunchi.

Ianis Hagi va fi vândut de Glasgow Rangers. Anunț de ultimă oră în presa din Scoția

Este tot mai clar. Ianis Hagi pleacă de la Glasgow Rangers în această vară! Jurnaliștii au informații că internaționalul român a fost scos la vânzare, deși antrenorul Michael Beale spunea la finalul sezonului că este mulțumit de el și că va fi un jucător important sezonul viitor. „Rangers este pregătită să îl vândă pe Ianis Hagi în această vară deși tocmai i-a prelungit contractul în luna decembrie”, a scris Ibrox News.

Motivul acestei decizii? Conducătorii lui Glasgow Rangers consideră că internaționalul român nu și-a revenit după accidentare și au ajuns la concluzia că nu mai poate ajuta echipa, pentru că nu există posibilitatea să progreseze.

Jurnaliștii de la Scottish Mail on Sunday scriu și ei despre această informație și au aflat că internaționalul român și-a pierdut chiar și susținerea antrenorului, deși a promis că nu va lua vacanță și că va continua să se pregătească.

Rămâne de văzut ce oferte va avea Ianis Hagi, un jucător care a fost cumpărat de la Genk cu 3,5 milioane de euro, la insistențele lui Steven Gerrard. În ultima vreme s-a vorbit despre propuneri de la Celta Vigo și de la formații din Germania, dar și Galatasaray s-a interesat de el, chiar și după accidentare.

Ianis Hagi a suferit la începutul anului trecut o operație după o ruptură la ligamentele încrucișate ale genunchiului. A revenit pe gazon în luna ianuarie din anul 2023, dar nu a jucat decât în opt partide și a marcat doar un gol. Fiul lui Gheorghe Hagi este convocat la echipa națională a României pentru meciurile cu Kosovo și Elveția, din luna iunie, după ce la precedenta acțiune, selecționerul Edi Iordănescu nu l-a inclus nici măcar pe lista preliminară.

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Orașul unde se află cea mai frumoasă gară din România. Este un centru feroviar important și unește atât punctele interne, cât și țara noastră cu vestul european
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Apare o nouă obligație în România. Se aplică în toate magazinele și restaurantele, fără excepție
Capital.ro
Florin Piersic, primul mesaj după ce a ieșit de la Terapie Intensivă: ”Vă transmit toată dragostea mea!”
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții. Invitații au privit uimiți ce scoate din valiză
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro