„Nu aveam nici doi lei să mănânc”. Ramona Olaru, despre începuturile sale în carieră. Cine a ajutat-o

de: Ioana Bucur
13 06. 2023

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țară. Superbă, mereu cu zâmbetul pe buze și glumeață, puțini ar bănui ce obstacole dificile a avut de depășit pentru a ajunge unde este astăzi. Ramona Olaru și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre începuturile sale în carieră.

Ramona Olaru, dezvăluiri despre începuturile sale în carieră

Ramona Olaru a reușit să se integreze imediat în echipa matinalului de la Antena 1, fiind acum una dintre cele mai iubite vedete de televiziune. Prezentatoarea de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un drum lung și dificil de parcurs până să ajungă să se bucure de succesul pe care îl are în prezent.

După ce a pus punct relației cu Cătălin Cazacu, vedeta este într-o formă de milioane.

„Nu pot să mă uit în jos că mă ia amețeala și-mi cade coroana. Asta am spus de vreo două trei luni, am impresia că bubui de energie și de cât de bine mă simt, nu am înțeles nici eu de ce mă simt așa, uneori mă sperie și mă gândesc că după aceea o să cad. Dar se pare că nu mai cad, eu niciodată nu o să cad, am o vorbă la care țin foarte mult, am zis că eu nu mai pot să mă uit în jos pentru că mă ia amețeala și îmi cade coroana”, a spus vedeta Antena 1.

Totuși, a fost nevoită să își „ridice corona” de mai multe ori în viață: „În ultimii zece ani a trebuit să-mi ridic coroana de vreo trei ori, dar tot din cauza mea, că eu am lăsat alte persoane în jurul meu să mă împingă și să mă împiedic”.

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru s-a văzut cu Cătălin Cazacu. Ce a declarat asistenta TV după întâlnire

„Nu aveam nici doi lei să mănânc”

Invitată la podcastul găzduit de Nasrin Ameri, Ramona a povestit cât de greu i-a fost acum zece ani, când ajungea pentru prima oară în București.

„La început a fost greu, nu aveam nici doi lei să mănânc, nu aveam, pur și simplu, dar au fost niște oameni în jurul meu care m-au ajutat, unul dintre băieți care lucra într-o agenție mă ajuta să mă duc ca hostess de mai câștigam 150 lei pe săptămână”.

În ciuda faptului că îi era foarte greu să se descurce, nu a clacat, reușea mereu să găsească o cale de a merge înainte.

„Nu, nu am fost suficient de matură și nu am avut o educație mai bună, ziceam „lasă, că văd eu”. Tot timpul am fost așa, de acolo am început și cu încrederea în sine și optimismul. Nu mi-am permis să cad. Nu înseamnă că nu mi-a fost greu, nu mi-am permis să cad sau să trebuiască să sun pe cineva să mă ajute, oricum nu aveam pe cine”.

Ramona a mărturisit că nu va mai accepta niciodată să fie mințită sau lipsa de respect, aceste reguli fiind valabile atât pentru familie, prieteni, cât și în cazul partenerul de viață. Nu a iertat niciodată infidelitatea.

„Nu aș mai accepta lipsa de respect, să fiu pusă pe locul doi. Mă refer și la prieteni și la familie, orice. Eu nu suport oamenii care mint, am o problemă foarte mare cu oamenii care mint”, a mai spus Ramona Olaru, la podcastul lui Nasrin Ameri.

Te-ar putea interesa și: Ramona Olaru, mesaj neaşteptat pentru fostul iubit. Ce a dorit să-i transmită vedeta de la Antena 1: „Vei înţelege ce e fericirea”