Nu au mai apărut niciodată așa. Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac au cucerit internetul cu această imagine: „Raza mea de soare”

de: Ionuț Vieru
11 06. 2024

Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac formează un cuplu de aproape doi ani, dar cei doi sunt foarte scumpi la vedere și nu împărtășesc multe informații ce țin de viața lor privată.

Imagine rară cu Sorana Cîrstea și Alexandru Țiriac

Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre relația lor. Se afișează foarte rar pe rețelele de socializare și nu divulgă multe informații.

S-au cunoscut în incinta complexului Stejarii Country Club, acolo unde Sorana locuiește de ceva timp și unde Alexandru s-a mutat imediat după despărțirea de Ileana Lazariuc. Complexul este deținut de Ion Țiriac.

Cei doi și-au început relația de iubire imediat după divorțul lui Alexandru, dar publicul a aflat mai târziu că ei formează, de fapt, un cuplu. De-a lungul timpului au existat zvonuri cum că îndrăgostiții ar avea probleme în relație.

Sportiva nu postează niciodată fotografii cu omul de afaceri, iar fiul lui Țiriac nu este nici el o persoană care să fie foarte activ pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, recent, aceștia au postat o poză de la un eveniment la care au participat. Fiul lui Ion Țiriac a ales o descriere mai specială, numind-o pe iubita lui „raza mea de soare”.

Citește și: Mesajul emoționant pe care Sorana Cîrstea i l-a transmis iubitului ei, Ion Ion Țiriac. Declarație de dragoste, chiar de ziua afaceristului

Alexandru Țiriac și Sorana Cîrstea

Ce obiective are Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea nu a reușit până acum să treacă de sferturile de finala al unui turneu Grand Slam, dar este de părere că are timp și muncește din greu să-și atingă scopul.

Își dorește să fie în top 20 sau chiar în top 10, dar principalul său obiectiv este să câștige un Grand Slam.

Citește și: Ce diferenţă de vârstă este, de fapt, între Ion Ion Țiriac şi Sorana Cîrstea. E mai mare decât te aşteptai

„Mereu ai acele obiective în minte. Îmi doresc să fiu în top 20 dar, în momentul în care voi fi acolo, sigur îmi voi dori să fiu în top 10. Întotdeauna vrei mai mult, clasamentul este doar o consecință zilnică a muncii.

Mi-ar plăcea să câștig un Grand Slam, încă am speranță că o voi face, de aceea continui sa joc. Dacă îmi dai de ales, voi alege Wimbledon.

Sunt foarte bună prietenă cu Angelique Kerber, așa că mi-ar plăcea să joc împotriva ei o finală la All England Club. Ea a câștigat deja Wimbledon, m-ar putea lăsa să câștig eu”, a spus Sorana Cîrstea.