16 oct. 2023 | 16:12

Noua emisiune pe care o filmează Antena 1, chiar acum! Dani Oțil este prezentatorul surpriză

Emisiuni TV
Noua emisiune pe care o filmează Antena 1, chiar acum! Dani Oțil este prezentatorul surpriză

Surprize mari pentru fanii Antena 1. Celebrul post de televiziune pregătește o emisiune nouă pentru cei de acasă, un concept unic la noi în țară. Unul dintre cele mai importante aspecte este fă faptul că celebrul Dani Oțil va fi prezentatorul acestui show de zile mari. Când va fi premiera noului proiect.

O nouă emisiune începe la Antena 1

Antena 1 pregătește surprize mari pentru fanii ei. Celebrul post de televiziune aduce în atenția celor de acasă un proiect nou, adaptat din Israel, care nu a mai fost preluat înainte în România.

Așa cum ne-a obișnuit, televiziunea aduce în atenția celor de acasă emisiuni interesante, de pe urma cărora cei care participă pot face bani frumoși. La fel se întâmplă și acum, la Power Couple, cel mai noi format cu care producătorii speră să dea lovitura.

Reality-show-ul este o adaptare a emisiunii lansate în Israel și principala temă a acestuia este iubirea. Mai exact, mai multe cupluri vor demonstra cât de bine se cunosc și doar unul dintre ele va pleca acasă cu banii.

Dani Oțil, prezentatorul emisiunii Power Couple

Antena 1 a cumpărat formatul Power Couple, un proiect marca Dori Media Group. Postul de televiziune deține acest proiect încă din anul 2022, dar abia acum s-au concretizat lucrurile și au fost stabilite primele detalii.

Află și: Bomba anului în media: Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea, înlocuiți de la Chefi la Cuțite! Motivul despărțirii de Antena 1

Una dintre cele mai mari surprize este prezentatorul acestui reality-show. Astfel, Dani Oțil este cel de va modera emisiunea și va însoți cuplurile în aventura vieții lor, informează Viperele Vesele.

Cei care dețin acest cont fac, de multe ori, previziuni interesante înaninte ca acestea să fie oferite publicului chiar de oficiali. Dani Oțil nu a confirmat acest zvon, dar rămâne de văzut dacă el va prelua această responsabilitate.

Dani Oțile este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV, cu o vastă experiență în domeniu. Are mare lipici la public și este foarte iubit, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru noul show.

Ce presupune emisiunea Power Couple

Power Couple a debutat în Israel în 2014 și ulterior a fost adaptat în alte 15 țări. În primul sezon difuzat pe Antena 1, telespectatorii vor avea parte de un total de 27 de episoade, fiecare având o durată de 120 de minute, conform informațiilor apărute în presă de-a lungul timpului.

Află și: Serialul cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în România. Este o raritate, când va avea premiera

Opt perechi se angajează într-o serie de provocări menite să testeze cât de bine se cunosc reciproc. Aceste cupluri sunt găzduite într-o vilă și trebuie să reziste timp de șase săptămâni. În cadrul probelor destinate bărbaților, femeile pariază pe succesul partenerilor lor, în mod secret, fără ca aceștia să știe cât au pariat partenerele lor.

Reușita în aceste misiuni dublează suma pariată, în timp ce eșecul diminuează suma pariată. Aceeași procedură este aplicată ulterior și pentru femei. După cele două runde de misiuni (una pentru bărbați și alta pentru femei), cuplul care a acumulat cea mai mică sumă de bani este propus pentru eliminare din vilă.

Perechile eliminate părăsesc vila fără nicio recompensă, în timp ce cuplul câștigător adună toți banii acumulați în timpul desfășurării show-ului.

Parteneri
Varianta Nadiei Comăneci care poate schimba totul la TAS în cazul gimnastei Sabrina Voinea. Sportiva vrea bronzul olimpic
Redactia.ro
Filmul genial de pe Netflix pe care multă lume nu l-a văzut. Are 3 actori legendari și e considerat unul dintre cele mai bune filme de dragoste din toate timpurile
Click.ro
SUTIENUL i-a jucat feste în direct la TV! Vedeta a ARĂTAT aproape TOT
Vocea.biz
Wow, ce apartament are Vladimir Drăghia! Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Unica.ro
Persoanele care lucrează după ieșirea la pensie. Marea surpriză din lege
EVZ.ro
Răzvan Simion și Daliana Răducan au plecat în luna de miere, departe de România! Imagini din destinația de vis unde se relaxează cei doi îndrăgostiți / VIDEO
Spynews
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Capital.ro
Se însoară! Îndrăgitul artist și-a cerut iubita în căsătorie! Ce diferenţă de vârstă este între cei doi: „O viață întreagă”
Avantaje
2000 de lei ÎN PLUS la PENSIE. Vine MAJORAREA
Mediaflux
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Spynews.ro
Cea mai simplă metodă de a curăţa ardei copţi. În câteva secunde sunt gata
Realitatea.net
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Diandra, curioasă dacă Andrei s-a apropiat de ea intenționat. Concurentul a recunoscut totul
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!
Shtiu.ro