Noua Dacia? Mașină camuflată, surprinsă într-o parcare din România. Ce model ar putea fi

de: Madalina Moraru
28 09. 2019

Un model misterios a fost surprins, într-o parcare din România. Mulți pasionați de autoturisme s-au întrebat dacă ar putea fi vorba despre noua Dacia. Mașina este complet camuflată și din acest motiv curiozitatea stârnită a fost una ce a atins cote maxime.

Asta să fie noua Dacia?

În imaginile publicate în urmă cu câteva zile pe site-ul auto 4tuning.ro, se poate observa că modelul de Dacie este complet camuflat. Și pentru că acest lucru se întâmpla la nivelul întregii caroserii, e aproape imposibil de determinat modelul ce se ascunde în spate.

Totuși, a ieșit la iveală și detaliul potrivit căruia nuca schimbătorului de viteze ar fi una similară cu cea montată pe noua generație Duster. Nu există însă și imagini cu interiorul modelului care seamănă cu o tablă de șah.

Modelul observat într-o parcare din țara noastră le-a stârnit și internauților curiozitatea. Iubitorii de mașini și-au dat cu părerea în mediul online. Mulți cred că am putea avea în fața ochilor un prototip al unei viitoare Dacii. De asemenea, stopurile sunt similare cu cele de pe versiunea sud-americană a noului Renault Sandero.

Modelul misterios a stârnit reacții

Părerile au fost împărțite, scepticii având nevoie de ceva mai multe detalii, înainte să se pronunțe.„Cel mai probabil, după părerea mea, noua generație de Sandero. Nu de alta, dar în 2020 ar trebui sa apară noile generații Logan și Sandero”, este un mesaj lăsat pe Facebook, de către un internaut. E Renault Kwid facelit. Calmați-vă, nu se va vinde în România, își dă cu părerea un altul.

„Se vede ca este un Renault după jante, stilul grilei și poziționării antenei/blanking cap-ului de la sistemul de Adaptive Cruise Control, plus design-ul similar cu Megane4 al modulului de camera video și oglindă. Nu cred că este Dacia, orice, dar nu Dacia”, consideră un alt pasionat de mașini despre acest model misterios.