17 aug. 2023 | 22:05

O nouă tragedie pentru FCSB, echipa lui Gigi Becali este „out” din Conference League. Vlad Chiricheș a făcut o greșeală de începător și a fost eliminat – FOTO & VIDEO

News
O nouă tragedie pentru FCSB, echipa lui Gigi Becali este „out” din Conference League. Vlad Chiricheș a făcut o greșeală de începător și a fost eliminat - FOTO & VIDEO

FCSB este singura echipă din România care a fost eliminată din turul trei preliminar al UEFA Conference League, după ce Farul și Sepsi au obținut calificarea. Roș-albaștrii au fost învinși cu 2-0 în Danemarca de Nordsjaelland, după un meci presărat cu multe greșeli ale formației noastre.

Primul gol a fost marcat din lovitură de la 11 metri de Ingvartsen, după ce Pantea a făcut un fault stupid în propriul careu. Vlad Chiricheș a fost depășit de multe ori, iar pe final de repriză s-a certat cu arbitrul și a primit cartonașul galben.

În minutul 62 cel mai bine plătit jucător din campionatul intern a faultat, după ce și-a pierdut pe drum adversarul, și a primit al doilea galben și a plecat la cabine. Tot Ingvartsen a marcat și în minutul 86 și a stabilit scorul final: Nordsjaelland – FCSB 2-0.

Nordsjaelland – FCSB 2-0 (Ingvartsen 43, 86)

Min 90+4. Final de meci.

Min 86. GOL Nordsjaelland! Combinație superbă a echipei daneze și Ingvartsen șutează de la 20 de metri, iar Târnovanu nu are replică la acest balonul care a venit pe jos, bine plasat.

Min 72. Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen ajunge la o centrare venită din partea dreaptă și trimite din prima spre poarta rol-albaștrilor, dar Târnovanu este la post. A treia intervenție spectaculoasă a portarului de la FCSB.

Min 69. Ocazie Nordsjaelland! Antman șutează cu stângul de la marginea careului, balonul este deviat de Nygren, însă trece puțin pe lângă poartă.

Min 68. Fază superbă a echipei gazdă, Ingvartsen 43 primește un balon în careu și șutează în forță, dar respinge Târnovanu. Portarul FCSB a salvat un gol!

Min 62. Chiricheș este depășit și încasează cartonașul galben. Este al doilea și căpitanul naționalei a fost eliminat. Momente grele pentru FCSB!!!!

Min 49. Ocazie Nordsjaelland! Frese șutează de la distanță în diagonală, dar balonul trece pe lângă poartă. Gazdele au început în ofensivă și repriza secundă.

Min 46. Dublă schimbare la FCSB! Ovidiu Popescu și Octavian Popescu, înlocuiți cu David Miculescu, respectiv Andrea Compagno. A început repriza secundă. Roș-albaștrii schimbă sistemul de joc și va ataca în 4-3-3.

Min 45+2. Final de repriză, gazdele pleacă la cabine cu un avantaj de un gol. Vlad Chiricheș este implicat într-un conflict și primește cartonașul galben pentru că a protestat.

Min 43. GOL Nordsjaelland! Ingvartsen transformă cu piciorul stâng lovitura de la 11 metri.

Min 42. Diomande este faultat în careu de Pantea și arbitrul acordă lovitură de la 11 metri. Ce greșeală a făcut portarul FCSB.

Min 38. Ocazie FCSB! Darius Olaru intră în careu pe flancul stâng și driblează, dar ajunge în unghi și în loc să-i paseze lui Octavian Popescu a șutat din poziție foarte grea. Balonul ajunge în fața porții de unde a fost respins de un fundaș al formației daneze. Foarte insistent Olaru.

Min 32. Tensiuni în careul FCSB. Nuamah a acuzat ca a fost lovit de Ovidiu Popescu și a căzut pe gazon solicitând lovitură de la 11 metri. Arbitrul a calmat spiritele, iar reluările au arătat că nu s-a întâmplat nimic serios între cei doi.

Min 15. Adrian Șut pătrunde și driblează frumos, dar balonul trimis de el, în forță, a fost respins de portarul advers. Un sfert de oră alert.

Min 11. Ocazie importantă pentru Nordsjaelland. Antman pătrunde pe centru și îl lasă mult în spate pe Chiricheș, din sprint, trimite balonul spre poartă, dar Pantea este excelent plasat și respinge. A fost o fază importantă în care căpitanul naționalei și-a arătat vârsta.

Min 10. FCSB ratează o ocazie foarte bună. Florinel Coman șutează în blocaj după o acțiune pe partea stângă și gazdele au încercat să plece în atac. Balonul a revenit la Florinel Coman, care a șutat superb de la 20 de metri, dar portarul a scos balonul de sub bară. O fază foarte frumoasă.

Min 4. FCSB atacă și se apropie de poarta adversă, dar Octavian Popescu a ajuns al doilea la un balon din careu. Putea să fie o fază periculoasă, dar jucătorul de la FCSB a fost deposedat.

Min 2. Acțiune tăioasă a gazdelor! Nuamah șutează surprinzător, dar Târnovanu este atent și reține balonul.

Min 1. A început partida din Danemarca.

UPDATE ora 19.00 Nordsjaelland – FCSB, echipe de start
Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, K.Hansen, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Nuamah, Ingvartsen, Antman
Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Varslund, Munck
Antrenor: Johannes Hoff Thorup
Absent: Nagalo (suspendat)

Forțat de absența lui Băluță, accidentat, Charalambous schimbă sistemul. FCSB joacă în 4-4-2, în locul clasicului 4-3-3
Octavian Popescu și Florinel Coman vor fi cei doi atacanți centrali
FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Șut, Ov. Popescu, Olaru – Oct. Popescu, Fl. Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, V. Gheorghe, Băluță, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous
Absenți: Băluță (accidentat)

Stadion: Right to Dream Park (Farum)
Arbitru: Genc Nuza (Kosovo)

După Farul și Sepsi, FCSB este ultima dintre cele trei echipe românești care intră în arenă în turul trei preliminar al UEFA Conference League. Meciul tur de la București s-a terminat 0-0, dar formația daneză a fost superioară și este favorită la calificare. Asta deși Gigi Becali este convins că roș-albaștrii i-au stors de puteri pe rivali.

„Faptul că am scos rezultatul cu echipa asta e extraordinar, joacă chiar bine, pasează, mingea doar la ei. Returul cum îl văd, doar dacă vrea Dumnezeu, dar ca să te califici nu ai cum cu ăștia, nu poți să le dai gol. Dacă le dai, nu ai cum, mingea e doar la ei, nu obosesc.

Să fie egalitate până la final, 11 metri, a luat fundașul central roșu, au trei accidentați, am scos untul din ei și noi. Le-am luat smântăna din ei în seara asta, urmează să le dăm glonț”, a patronul FCSB, după meciul tur.

Gigi Becali a încercat să-și vadă liniștit de afaceri și înaintea partidei și miercuri a semnat actele pentru transferul lui Malcom Edjouma la formația italiană Bari. Francezul va fi împrumutat un sezon pentru 200.000 de euro, iar pentru un transfer definitic, FCSB va mai primi încă 600.000 de euro.

Nordsjaelland – FCSB, echipele probabile și ce a spus antrenorul Elias Charalambous

Antrenorul Elias Charalambous a încercat să nu pară prea tensionat înaintea partidei și este tentat să încerce să-i surprindă pe contraatac pe danezi, așa că în locul lui Compagno va juca, în centrul ofensivei, Alexandru Băluță.

Nordsjaelland – FCSB, echipele probabile

Nordsjaelland: 13. Hansen – 23. Villadsen, 4. K. Hansen, 30. Jensen-Abbew, 5. Frese – 10. Diomande, 6. Tverskov, 27. D Svensson – 37. Nuamah, 7. Ingvartsen, 14. Osman
Rezerve: 25. Eriksson, 9. Nygren, 11. M. Hansen, 15. Marxen, 19. L. Hey, 21. Sertdemir, 22. Antman, 28. Coulibaly, 42. Barslund, 47. Munchk
Antrenor: Johannes Hoff Thorup
Absent: Nagalo (suspendat)

FCSB: 32. Târnovanu – 28. Pantea, 5. Dawa, 21. Chiricheș, 33. Radunovici – 88. Djokovic, 23. Ov. Popescu, 27. Olaru – 10. Oct. Popescu, 25. Al. Băluță, 7. Fl. Coman
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 3. Panțâru, 6. Haruț, 8. Șut, 9. Compagno, 11. Miculescu, 30. Ngezana, 80. Radaslavescu, 98. Cordea
Antrenor: Elias Charalambous
Absenți: –

Stadion: Right to Dream Park (Farum)
Arbitru: Genc Nuza (Kosovo)

„Așa cum v-am mai spus, simțeam că această dublă va fi decisă în meciul retur. Știam că meciurile vor fi tot mai grele, jucăm acum în deplasare, am venit pregătiți să suferim, dar cu obiectivul de a trece în următorul tur.

Știm că va fi foarte greu, dar în acest gen de meciuri trebuie să știi să și suferi ca să câștigi. Jucătorii sunt pregătiți, vom face tot ce putem să ne atingem acest obiectiv”.

Nu putem să căutăm scuze fiindcă jucăm pe teren sintetic. Nu suntem obișnuiți, nu e cel mai bine pentru noi, dar asta e situația și trebuie să ne adaptăm. Așa e în fotbal”, a declarat Elias Charalambous, la întâlnirea cu presa, dinaintea antrenamentului oficial.

Câștigătoarea acestui meci va juca în play-off-ul Conference League cu învingătoarea dublei Sabah Baku – Partizan Belgrad, 2-0 în tur.

Cine transmite la TV meciul Nordsjaelland – FCSB

Meciul Nordsjaelland – FCSB este programat astăzi de la ora 20.00 și nu va fi difuzat de PRO TV, așa cum s-a crezut inițial, după ce postul de televiziune a reușit să obțină de la UEFA mutarea orei de start. Oficialii Antena 1 au fost mai convingători la negocieri și au cumpărat drepturile cu 60.000 de euro. Partida va putea fi urmărită și pe site-ul www.playtech.ro.

Sursa FOTO: SPORT PICTURES

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Aerul condiționat din mașină. Ce nu știu șoferii
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Statul plăteşte câte 15.000 de lei. Românii ce vor primi cele 2 vouchere. E urgent
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro