Nominalizare mega-așteptată la Survivor 2023. Ce concurentă a fost votată de echipa ei

de: Andreea Vînătoru
17 01. 2023

Ediția de marți seară, 17 ianuarie, s-a încheiat cu tensiuni mari la Survivor România 2023. Maria Lungu, Andrei Neagu și Codruța Began au fost războinicii propuși spre eliminare. În schimb, totemul de imunitate a fost luat de către Carmen Grebenișan, din echipa Faimoșilor.

Nominalizare mega-așteptată la Survivor 2023. Maria Lungu, votată de colegi să plece acasă

S-au încins spiritele la Survivor România! Faimoșii au câștigat două probe, cea pentru recompensă, cât și cea pentru imunitate, iar acest lucru i-a enervat la culme pe Războinici. Cea mai afectată a fost Maria Lungu, care a început să-i atace chiar pe colegii ei de echipă. Nu este prima dată când blonda face aceste gesturi.

Sătui de injuriile aduse de blondină, Războinicii au votat-o spre eliminare pe Maria. La consiliul de nominazare, blondina a avut un șoc când și-a auzit numele. Andrei Neagu a fost nominalizat de către Alexandra Porkolab, Codruța Began de către Andrei Krișan, iar Maria Lungu de ceilalți Războinici.

„Dacă nu mă cunoașteți, vă rog să nu mai vorbiți, că n-ați vorbit în viața voastră cu mine și faceți confuzii. Era clar că mă vor nominaliza. N-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct”, a mai spus Maria Lungu, extrem de supărată pe colegii ei.

Și-a jignit colegii în repetate rânduri

Încă de la intrarea în competiția din Republica Dominicană, Maria Lungu a ajuns în atenția tuturor. Ea nu a ezitat să-și atace propriii colegi de echipă, deși ar fi trebuit să fie alături de aceștia.

Reamintim faptul că Maria Lungu a avut o dispută cu Kamara, în timpul unei probe. Cei doi s-au jignit, ba chiar au fost la un pas să se ia la bătaie.

„Nu ne spui tu ce să strigăm, nu ne spun Faimoșii cum să strigăm. N-am înjurat, n-am vorbit urât, nu vine Kamara nu știu de unde să ne spună: «Hai, strigați ce vreau eu!». Dacă asta vreți, asta o vă dăm”, a spus Maria Lungu.

Vica Blochina a sărit la gâtul Mariei Lungu

Se pare că nici echipa Faimoșilor nu prea o place pe Maria Lungu. Tot în cadrul ediției de marți seară, Vica Blochina a ținut să-i ia apărarea Codruței Began, colega ei, după ce Maria ar fi făcut-o „în toate felurile”.

„Am auzit cum o jignea Maria pe Codruța. Dar într-un fel în care nu îmi venea să cred. O făcea bătrână, urâtă, oribilă, înceată pe traseu. Nu îmi venea să cred. Cum poate o fetiță să jignească o mama, o soție”, a spus Vica, la consiliul de nominalizare.