18 apr. 2024 | 00:02

Noi scântei la Survivor All Stars. După scandalul amoros dintre Zanni, Ana şi Duli, o nouă ceartă apare după unificare

Monden
Noi scântei la Survivor All Stars. După scandalul amoros dintre Zanni, Ana şi Duli, o nouă ceartă apare după unificare
Noi tensiuni în ediția de miercuri, 17 aprilie 2024, de la Survivor All Stars. Ce se întâmplă după scandalul amoros.

După scandalul amoros dintre Zanni, Ana Porgas și Alexandra Duli, apar noi scântei. Ediția de miercuri, 17 aprilie 2024, de la Survivor All Stars face lumină asupra altor nemulțumiri ale concurenților. Ce s-a întâmplat după unificare, de fapt.

Marea unificare de la Survivor All Stars s-a produs

„Nu mai zic nimic. Doar atât: plec acasă. Baftă, colegi!”, a transmis Ana Maria Pal, șocându-și colegii de la Survivor All Stars.

După plecarea tinerei, a avut loc mult așteptata unificare. Cei 11 concurenți rămași în jungla dominicană s-au unit într-un singur trib. Contextul a dat naștere anumitor tensiuni, mai ales în circumstanțele în care un cuplu amoros pare să se contureze, actorii fiind Zanni și Alexandra Duli.

Scandal amoros între Zanni, Ana Porgras și Duli

Ediția de marți, 16 aprilie 2024, de la Survivor All Stars i-a adus în prim-plan pe Zanni și Alexandra Duli, care au cinat împreună într-un cadru romantic. El a avut posibilitatea de a alege cu cine să stea la masă și, dacă Ana Porgras se aștepta ca ea să fie norocoasa, iată că realitatea a demonstrat altceva.

„Pare-se că nu-i este așa greu să aleagă între mine și Duli. S-a dus la masă cu Duli. Nu-i este greu absolut deloc”, s-a exprimat dezamăgită și iritată Ana Porgras.

Zanni a ales să-și petreacă seara alături de Alexandra Duli, cu care a mai avut unele interacțiuni controversate înainte de filmările pentru Survivor All Stars. Ana Porgras nu a privit cu ochi buni acest lucru. Chiar tânărul a dezvăluit că aceasta nu-l scapă din atenție, fiind supărată.

TJ Miles, supărat pe Zanni, care petrece din ce în ce mai mult timp alături de Duli

După acest „scandal” amoros, situația nu s-a detensionat deloc în jungla dominicană. În ediția de miercuri, 17 aprilie 2024, a avut loc primul joc de imunitate la individuale, care a fost câștigat de TJ Miles. Doar că acesta se supără pe rivalul său, Zanni, care nu-i mai oferă la fel de multă atenție.

TJ Miles este supărat că Zanni petrece din ce în ce mai mult timp cu Războinicii, mai ales cu Alexandra Duli, cu care face glume și se tachinează. Chiar dacă s-a produs unificarea, TJ Miles, Ana Porgras și Ștefania Stănilă au stat mai degrabă separat de restul concurenților.

TJ Miles s-a supărat pe Zanni, cel mai probabil, fiindcă acesta din urmă nu îi mai oferă la fel de multă susținere ca până în prezent. Totuși, nu i-a reproșat nimic rivalului său acum, în circumstanțele în care s-a produs unificarea. TJ Miles va nominaliza un Războinic spre eliminare, iar Războinicii un Faimos.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
Digi24
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75 voi fi la fel. În cluburi, dansând'
Unica.ro
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Capital.ro
Prețul unui kilogram de nucă în Piața Obor din București, înainte de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Ce e INTERZIS să facă în MARȚEA MARE din Săptămâna Patimilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro