Noi imagini cu Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică Jr. Cum a fost surprinsă tânăra. Foto

de: Ana Chivu
26 10. 2022

Fanii Andreei Marin au rămas surprinși să o vadă din nou pe fiica vedetei. Celebra prezentatoare TV este extrem de discretă în privința vieții personale, mai cu seamă când ochii curioșilor sunt ațintiți spre fata ei. Bruneta le-a arătat totuși astăzi internauților ce moștenitoare frumoasă are. Cum s-a lăsat surprinsă Violeta? Fanii mamei sale au observat cât de mult a crescut.

Noi imagini cu Violeta: cum arată acum fiica Andreei Marin?

Andreea Marin este iubită de majoritatea românilor. Aceasta este în vizorul tuturor de zeci de ani, iar cei mai mulți dintre ei o apreciază pentru firea discretă și pentru acțiunile caritabile pe care le face. Deși deține de mult timp statutul de persoană publică, bruneta continuă să țină departe de ochii lumii viața personală sau persoanele pe care le iubește. Bruneta este foarte atentă și în privința aparițiilor publice ale moștenitoarei sale.

Adolescenta urmează să împlinească 15 ani, iar fanii mamei sale doresc să o vadă din ce în ce mai des la evenimente sau în mediul online. Cu toate astea, fata se pare că nu dorește să intre chiar acum în lumea mondenă. Iată că recent cele două au fost văzute împreună la lansarea unui film românesc. Fiica lui Ștefan Bănică Jr. a ieșit în evidență cu zâmbetul larg afișat lângă alți actori.

O să joace în Liceenii?

Irina Margareta Nistor a declarat recent că filmul ,,Liceenii” va fi relansat. Detaliul a ajuns la urechile tuturor la 40 de ani de când a fost primit cu brațele deschise de români. Criticul a anunțat că în noua serie vor juca Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr și fiul acestuia, Radu Ștefan.

„Vor fi aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut.” a spus criticul de film.

Celebrul cântăreț a venit și cu o primă reacție despre afirmațiile făcute de Irina Margareta Nistor. Solistul a susținut că fata lui are alte preocupări la această vârstă.

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. O sa răspund concret.

Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe”, a scris Ștefan Bănică jr. pe Faceboook.