Noi detalii în cazul copiilor lui Adrian Marțian. Relații nepotrivite și acuzații grave ies la iveală

de: Ștefan R. Apostol
16 10. 2024

Așa cum scriam pe 15 octombrie, cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian erau dați dispăruți și, ulterior, căutați de poliție. La nici 24 de ore apăreau noi informații și un clip video, prin care copii spuneau că nu vor să se mai întoarcă la mama lor. Astăzi au apărut noi detalii în cazul copiilor lui Adrian Marțian, conform cărora ar fi vorba despre relații nepotrivite și acuzații grave ies la iveală.

Cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian și clipul viral

Așa cum redacția noastră scria în cursul zilei de ieri, copiii dispăruți din Hunedoara i-au transmis un mesaj video tatălui lor. Conform acestui clip video, copii declarau că vor să locuiască cu tatăl lor și nu vor să se întoarcă la mamă, cea care de altfel avea o sentință din partea judecătorilor pentru custodia acestora.

În schimb, în cursul acestei zile au apărut noi detalii în cazul copiilor lui Adrian Marțian, care vorbesc despre relații nepotrivite, dar și despre noi acuzații ce au ieșit la iveală.

Cu toate că minorii nu au fost încă găsiți, iar autoritățile încearcă să dea de urma lor, Adrian Marțian face acuzații grave, vorbind despre varianta unui asasin plătit, arătând cu degetul tot spre fosta sa soție.

Noi detalii în cazul copiilor lui Adrian Marțian

Pe de altă parte, fratele mai mare al minorilor a venit cu noi declarații și acuzații, dar de data asta îndreptate împotriva lui Adrian Marțian:

„După cum unii dintre voi știți, frații mei, care erau în grija tatălui meu, care deși avea o decizie de a-i restitui mamei, nu avea dreptul de a intra cu ei, au fost dați dispăruți, cu siguranță e o manevră organizată de tatăl meu, Adrian Martian”, a spus fratele mai mare al copiilor.

Duelul declarațiilor și al acuzațiilor a luat un traseu halucinant, iar Adrian Marțian spune că fosta soție ar fi plătit un asasin pentru a-l ucide.

Relații nepotrivite și acuzații grave ies la iveală

În contextul extrem de ciudat al acestui caz, una din angajatele DGASPC Hunedoara spune că minorii sunt traumatizați, reamintind că pe numele lui Adrian Marțian există și un ordin de protecție, deși acesta acuza că minorii ar fi fost răpiți.

„Pot să vă spun că minorii sunt traumatizați, au participat la toate conflictele între acești doi părinți, din păcate au nevoie de consiliere și consilierea nu se poate realiza într-o casă particulară.

Am încercat să îi convingem pe copii și să le spunem că astăzi tatăl nu se poate ocupa de creșterea lor pentru că are ordin de protecție, mama nu a putut să intre să își preia copiii pentru că refuză categoric.”, a spus femeia la România Tv.

Alte informații, neverificate până la acest moment și neconfirmate, spun că, de fapt, fiul cel mare, care-și acuza tatăl, ar avea o relație cu actuala soție a acestuia.

Indiferent care ar fi situația, vorbim totuși de trei minori dispăruți, despre a căror situație și unde se află nu se știe nimic, nici până la această oră.