01 sept. 2024 | 21:56

Noi detalii despre tragedia de pe Transalpina. Ce a transmis bărbatul de 48 de ani familiei înainte să sară cu mașina în prăpastie

News
Noi detalii despre tragedia de pe Transalpina. Ce a transmis bărbatul de 48 de ani familiei înainte să sară cu mașina în prăpastie
Tragedia s-a produs ieri, 31 august

Pe 31 august o familie din județul Alba a trecut printr-o tragedie imensă, după ce un membru al familiei s-a aruncat cu mașina de pe Transalpina. Conform datelor furnizate de autorități, noi detalii despre tragedia de pe Transalpina, inclusiv ce a transmis bărbatul de 48 de ani familiei înainte să sară cu mașina în prăpastie.

Tragedia de pe Transalpina! Un bărbat s-a aruncat cu mașina într-o râpă

Ziua de 31 august va rămâne ca o zi a tragediei unei familii din județul Alba. Un membru al familiei, un bărbat de 48 de ani, avea să fie descoperit de salvamontiștii din Gorj, decedat în mașina personală.

Autovehiculul era găsit în prăpastie adâncă de 200 de metri, în dreptul autostrzăii Transalpina.

„Au intervenit salvamontiştii aflaţi în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Rânca, cu două ambulante Salvamont.

Din păcate, ajunşi la faţa locului au constatat ca victima era decedată de mai multe ore, cu siguranţă din timpul nopţii, şi avea traumatisme foarte mari, incompatibile cu viaţa.”, transmitea sâmbătă Dispeceratul Naţional Salvamont.

Ce a transmis bărbatul de 48 de ani familiei înainte să sară cu mașina în prăpastie

Inițial, autoritățile ajunse la fața locului au crezut că este vorba de o pierdere a cotrolului volanului, ceea ce a dus la tragedia de pe Transalpina. Numai că, ulterior, investigațiile aveau să aducă noi detalii despre cele întâmplate.

După ce un turist anunța la 112 tragedia, autoritățile au trecut la investigarea cauzelor producerii accidentului în urma căruia a rezultat o victimă.

Dar, din ultimele informații, se pare că bărbatul de 48 de ani premeditase totul și, de fapt, nu era vorba de un accident, ci despre o sinucidere.

Noi detalii despre tragedia de pe Transalpina

Autoritățile spun că familia acestuia avea să le declare că bărbatul îi anunțase cu 24 de ore înainte de accident că se gândește să-și pună capăt zilelor, lucru care de altfel s-a și întâmplat.

„După efectuarea cercetărilor de către Poliţie, salvamontiştii vor recupera trupul victimei şi îl vor transporta pana în locul de unde poate fi preluat de Institutul de Medicină Legală”, se mai aăta în comunicatul emis.

După constatarea decesului, trupul a fost dus la IML, iar polițiștii declarau că au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele reale ale producerii accidentului, chiar dacă au acum informații cu privire la intenția victimei de a-și lua viața.

Parteneri
Tragedie în Familia Regală a României. Dumnezeu sa-l odihnească! Un om fermecator, generos si ...
Redactia.ro
Ce spune Pepe despre înlăturarea Andreei Bălan de la „Te cunosc de undeva”: „Și eu am făcut parte din multe proiecte și am dispărut din ele”
Click.ro
Elon Musk s-a întrebat de ce „nimeni nu încearcă să îi asasineze pe Biden și Kamala Harris”. Ce a urmat după aceea
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Cât costă tăcerea lui Harry. Prințul și soția sa, Meghan, vor împăcare
EVZ.ro
Câți bani i-au intrat lui Selly în conturi după cele cinci zile de Beach,Please! Suma e una cu multe zerouri
Spynews
Familia Regală a României, în doliu. Este mare tristeţe şi regret: Dumnezeu să-l odihnească
Capital.ro
Ea are 30 de ani și el, 64, si e chiar mai tânără decât copiii lui. Cine e superba moldoveancă?
Avantaje
PUTIN a DECIS URGENT! ARMATA este PREGĂTITĂ. UNDĂ DE ȘOC la nivel MONDIAL
Mediaflux
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro