Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii au făcut anunțul

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Medicii de la Spitalul Elias din Capitală au oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Fostul președinte al României a fost internat, vineri seară, după ce s-a prezentat cu febră la unitatea spitalicească.

Ion Iliescu se simte mai bine, dar rămâne internat în spital

Fostul șef de stat s-a prezentat, vineri seara, la Spitalul Elias din București. După ce a fost supus unor investigații medicale amănunțite, a rămas internat în spital. Medicii au făcut primul anunț despre situația lui la scurt timp după internare.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), preşedintele Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, au transmis reprezentanții Spitalului Elias.

Sâmbătă, medicii au anunțat că Ion Iliescu se simte mai bine, dar că va mai rămâne internat pentru a i se evalua în continuare starea de sănătate. „Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu evoluează favorabil. Investigațiile și tratamentul vor fi continuate în condiții de internare”, au precizat reprezentanții Spitalului Elias pentru Mediafax.

Ion Iliescu a suferit o intervențtie chirurgicală în luna aprilie, după ce a fost transportat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din București.

În 2005, fostul președinte al României a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru montarea a 5 stenturi la inimă, iar după 2 ani medicii i-au mai montat un stent. În 2012, a fost operat din cauza unui polip la colon, iar în 2018 a fost internat la Spitalul Elias din cauza unor probleme de tensiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI