Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Ce se întâmplă la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias din Capitală au oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Fostul președinte al României a fost internat, vineri, din cauza unor probleme cardiace mai vechi. El va rămâne în continuare în spital, iar medicii au anunțat că starea lui este favorabilă.

Starea de sănătate a lui Ion Iliescu este favorabilă

„Evoluţia este favorabilă. Rămâne încă internat în Spitalul Elias pentru tratament şi investigaţii pe fondul problemelor cardiace mai vechi al dânsului”, a declarat Silviu Negoiță, purtător de cuvânt al Sptialului Elias.

Ion Iliescu s-a prezentat, vineri, la Spitalul Elias din Capitală, acuzând probleme cardiace. Medicii l-au supus unui control amănunțit și au decis să îl interneze. Sâmbătă, au oferit primele detalii despre starea lui de sănătate.

Ce avere are Ion Iliescu

„Evoluția stării de sănătate a lui Ion Iliescu este azi una ușor favorabilă. A făcut și câțiva pași, după ce vineri a stat numai în pat. Vă rămâne în continuare aici, sub atenta observație a medicilor”, au anunțat medicii.

Fostul președinte al României s-a mai prezentat la unitatea spitalicească și în luna iunie pentru un control de rutină. La începutul lunii aprilie, el a fost operat de pericardită lichidiană tamponadă cardiacă, la Spitalul C.C. Iliescu din București.

În vârstă de 89 de ani, Ion Iliescu a suferit mai multe intervenții chirurgicale, având montate 6 stenturi la inimă.

Ion Iliescu a condus statul român în trei rânduri, ca președinte al CFSN între 22 decembrie 1989-1992, apoi ca președinte ales al României între anii 1992-1996 și 2000-2004.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI