Nicușor Dan, mesaj plin de ură la adresa Gabrielei Firea după ce aceasta a anunțat că este tot la primărie și „îi place”

Nicușor Dan se revoltă împotriva Gabrielei Firea

Războiul dintre Gabriela Firea și Nicușor Dan pare să fie fără de sfârșit. În urmă cu puțin timp, actualul primar al Capitalei a postat o poză din biroul de la primărie, aceasta fiind însoțită de un mesaj scurt, dar sfidător pentru Nicușor Dan, care așteaptă cu nerăbdare preluarea mandatului de primar general al Capitalei.

Nicușor Dan, ironizat subtil de Gabriela Firea

În cursul zilei de ieri, Nicușor Dan a anunțat că mai are de așteptat cel puțin o săptămână până la preluarea mandatului de Primar General al Capitalei, această întârziere având loc din cauza celor 52 de contestații care s-au depus pe numele său. Acesta consideră că este vorba despre un complot pus la cale de Gabriela Firea pentru a mai trage de timp.

“La Bucureşti, la Primăria Generală o să mai aşteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD.

În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Dacă cineva are probleme cu apa caldă, trebuie să întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine. Este un primar care și-a abandonat mandatul, obligațiile legale”, dezvăluit acesta pentru a-și expica întârzierea.

În urma anunțului său, Gabriela Firea a postat pe Facebook un mesaj din biroul de la Primăria București, prin care îi anunță pe bucureșteni că este tot la Primărie și muncește, iar acest lucru îi place.

Postarea Gabrielei Firea pe Facebook de la Primărie

„Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, a scris, în engleză, Gabriela Firea.

Nicușor Dan, atac dur la adresa actualului primar

Imediat după mesajul transmis de Gabriela Firea, primarul ales al Capitalei s-a autosesizat, simțindu-se ținta directă a postării. Acesta din urmă consideră mesajul, drept o insultă și o minciună la adresa cetățenilor.

„Insultă din nou inteligența bucureștenilor, așa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toții că biroul ăla e gol. Nu există un primar care să se ocupe de problemele bucureștenilor. Nu se ocupă nimeni de toate problemele astea – coronavirusul, termoficarea, situația financiară, traficul și toate cele pe care le știm…

Au trecut totuși 4 săptămâni de la alegeri și nu am avut nicio comunicare publică a primarului în funcție, Gabriela Firea, pe subiectele esențiale. Activitatea sa a fost inexistentă.

Duminică se fac 4 săptămâni de la alegeri. Sunt primari de toate culorile politice care au fost instalați deja.
S-a întâmplat că mandatul de primar general a fost validat conform legii încă de acum o săptămâna, și că în intervalul de timp în care se putea face apel la această hotărâre, au fost 52 de persoane apropiate de PSD, mulți consilieri generali, consilieri locali la primăriile de sector, care au formulat contestație sau apel la această hotărâre a Tribunalului.

Tocmai pentru că fost așa multe, s-a constituit un dosar și s-a dat un termen, care va fi abia luni. Motivele sunt absolut puerile. Aceleași povești cu sacii din secția de votare, numărare, cu procese verbale… Din păcate, există o problemă cu Codul administrativ votat de aceeași majoritate pesedistă în 2019, care spune că primarul trebuie să-și i-a mandatul odată cu consilierii.

La consilieri, abia am trecut de prima instanță, au fost validați și ei de Judecătoria Sectorului 1, și azi am fost în ultima zi de apel. O să vedem dacă nu cumva o să fie apeluri și la hotărârea prin care au fost validați consilierii. În acest caz, se va mai prelungi cu câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI