Nicușor Dan, jignit de alt candidat la primăria Capitalei. Ce acuze îi și aduce: ”Un dinozaur care nu înțelege nimic”

Nicușor Dan, jignit de alt candidat la primăria Capitalei. Ce acuze îi și aduce: ”Un dinozaur care nu înțelege nimic”
Nicușor Dan, jignit de un contracandidat

Lupta pentru Primăria Capitalei este crâncenă! Nicușor Dan a fost jignit de un contracandidat. Cine a lansat în spațiul public astfel de cuvinte urâte la adresa colegului de breaslă și ce acuze îi aduce?

Nicușor Dan, jignit de un contracandidat

Atacuri fără precedent între Călin Popescu Tăriceanu și Nicușor Dan. De data aceasta, Tăriceanu nu s-a lăsat mai prejos și a revenit în prim-plan cu acuze dure pentru colegul său de breaslă. Cel din urmă afirmă că Dan pare „dinozaurul care, dezghețat după 60 de milioane de ani, nu înțelege nimi din lumea în care s-a trezit subit”, criticând extrem de tare strategia acestuia care este bazată pe lupta dintre comunism și anticomunism, transmite Mediafax.

Călin Popescu Tăriceanu contraatacă! Acuze dure pentru Nicușor Dan
Călin Popescu Tăriceanu contraatacă! Acuze dure pentru Nicușor Dan

Călin Popescu Tăriceanu mai subliniază și că încă de la începutul alianței a știut că deznodământul nu va fi deloc unul bun, adresându-le la finalul pledoariei o întrebare bucureștenilor. Politicianul i-a întrebat pe alegători dacă sunt pregătiți să încredințeze conducerea orașului unui candidat care pare că este rupt de realitate, aflându-se parcă în alt mileniu față de ceea ce i se întâmplă și de postura pe care o are la momentul actual.

„Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!”

„Nicuşor Dan pare dinozaurul care, dezgheţat după 60 de milioane de ani, nu înţelege nimic din lumea în care s-a trezit subit! Cum să-ţi faci din lupta anticomunistă sloganul de campanie în anul 2020? Asta este oferta PNL la 30 de ani de la Revoluţie: un candidat îngheţat în lupta de clasă? PNL a uitat istoria cu „vin lupii”, strategie care nu a funcţionat nici în anii ’90? Bucureştiul are nevoie de soluţii reale şi nu de lupta de clasă de acum 70 de ani! Este din ce în ce mai clar că Nicuşor Dan nu are idee cum se pot rezolva problemele grave de trafic şi, în lipsă de idei, o dă pe sloganuri anticomuniste! Probabil la fel o să abordeze şi problema încălzirii şi a apei calde care cocoşează în fiecare iarnă bucureşteanul! Cu slogan de tipul ‘Ana, Luca şi cu Dej bagă spaima în burgheji!”
Călin Popescu Tăriceanu (Sursa: facebook.com)

Urmăriți Playtech.ro și pe