Nicoleta Nucă s-a schimbat total. Cum arată după operațiile estetice

Nicoleta Nucă s-a schimbat total. Cum arată după operațiile estetice
Nicoleta Nucă s-a schimbat total. Cum arată după operațiile estetice

Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a făcut o adevărată senzație pe litoral. După ce a apelat la specialistul în consiliere medicală Ensar Duman, cu ajutorul căruia s-a transformat din cap până-n picioare, artista din Chișinău a răvășit mințile bărbaților de la plajă.

Nicoleta Nucă, transformare totală

Nicoleta Nucă s-a remarcat mai întâi la show-ul X Factor. A cucerit publicul cu frumusețea ei nativă și cu vocea excepțională, iar la scurt timp după show-ul de la Antena 1, artista din Chișinău s-a lansat în forță pe piața muzicală. Chiar dacă toată lumea o considera extrem de frumoasă, Nicoleta Nucă a mai apelat și la medicul estetician, nemulțumită fiind de anumite detalii legate de aspectul fizic.

Astfel, cu ajutorul reputatului consilier medical Enasar Duman, Nicoleta Nucă a ajuns de mai multe ori în Turcia, acolo unde s-a supus mai multor operații estetice. Și-a mărit bustul, și-a operat nasul, însă se pare că și-a modelat și posteriorul cu ajutorul specialiștilor și sub atenta îndrumare a consilierului medical Ensar Duman.

În prezent, după ce s-a ”tunat” din cap până-n picioare, Nicoleta Nucă nu doar că atrage privirile, ci reușește să răvășească mințile bărbaților prin simpla ei prezență

Weekendul trecut aceasta s-a aflat la plajă în stațiunea Olimp. De cum a pășit pe nisipul fierbinte, Nicoleta Nucă a reușit să devină centru atenției.

Astfel că atmosfera de pe plajă a fost de-a dreptul sufocantă în momentul în care Nicoleta Nucă a renunțat la rochiță și și-a afișat trupul într-un costum de baie extrem de hot, format din două piese, care îi evidenția formele senzuale.

sursă foto: Cancan.ro
sursă foto: Cancan.ro

Cine este Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă s-a născut la data de 26 ianuarie 1994, la Chișinău, Republica Moldova. Interpreta de muzică ușoară și pop s-a stabilit în România. De menționat este că în 2009, alături de Boris Covali, a câștigat Marele Premiu al Festivalului „Golden Wings” din Chișinău, distincția fiindu-le înmânată chiar de către Dorin Chirtoacă, primarul de la acea vreme a Chișinăului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI