Nicole Cherry şi Andreea Răducan, criticate dur de stilistul Neculai Stanciu. Greşeala care le-a pus pe lista de „Aşa nu”

de: Ana Chivu
13 10. 2022

Nicole Cherry şi Andreea Răducan au fost criticate foarte dur de stilistul Neculai Stanciu. Lumea bună din showbiz și-a etalat ținutele în cadrul unui eveniment mult așteptat. Vedetele au purtat astfel piese vestimentare și accesorii care mai de care mai frumoase pentru a atrage atenția fanilor care le-au urmărit de acasă. Ce părere a avut celebrul stilist despre două mari nume din lumea mondenă? Nimeni nu se aștepta la comentariile acestea.

Nicole Cherry şi Andreea Răducan, critici dure pentru ținutele alese: ce a spus stilistul Neculai Stanciu?

Lumea bună din showbiz-ul autohton și-a etalat ținutele care mai de care mai scumpe și mai frumoase. Nume mari din lumea mondenă au acceptat invitația unui eveniment organizat de o firmă de bijuterii care a avut loc în Capitală. Marisa Paloma, Victor Slav, Camelia Șucu, Andreea Răducan sau Nicole Cherry au fost doar câteva din persoanele publice care și-au făcut apariția.

Cei mai mulți au fost aspru criticați de stilistul Neculai Stanciu, care a fost extrem de dur. Verdictul a venit la rubrica ,,Poliția Modei” de la emisiunea ,,Vorbește lumea”. Specialistul a fost nemilos, dar cu siguranță și telespectatorii au avut câteva detalii de învățat din comentariul critic al său.

Gina Chirilă a fost clar pe placul expertului. Bărbatul a subliniat că soția lui Bogdan Vlădău a ales câteva piese vestimentare care i-au venit de minune.

,,Gina (Chirilă) este superbă, vine bine orice pe ea, rochia este superba, are o siluetă ce-i permite să poarte cam orice. La Bogdan aș schimbă pantofii al alege niște pantofi rotunzi cu botul ascuțit”, a spus acesta.

,,Genul asta de guler îl folosim”

Cuvintele de laudă s-au terminat însă la Nicole Cherry și Andreea Răducan. Stilistul a afirmat că celebra artistă s-a îmbătrânit cu ani buni din cauza alegerilor vestimentare făcute pentru acest eveniment. El a susținut că nu a purtat deloc haine potrivite pentru vârsta ei.

,,La Andreea Răducan catalogul lipsea, ce faceți copii, Deșteaptă-te române. Eu nu înțeleg de ce trebuie să ne babificăm așa, să alegem o rochie d-asta. Mergea o rochie neagră simplă. Nicole Cherry, dacă suntem mame nu trebuie să fim cucoane. Să ne punem guler de genul.

Ea este o fată superbă, de ce să nu purtăm haine conform vârstei, ținuta asta e de o altă vârstă. Genul asta de guler îl folosim la o vârstă când vrem să acoperim ceva, gușă, pete, ea e tânără, are un suflet tânăr”, a mai declarat specialistul.