Nicolae Botgros, declarații sfâșietoare, la o săptămână de la moartea soției sale: „Ne cunoaștem de la 15 ani”

Nicolae Botgros, declarații sfâșietoare, la o săptămână de la moartea soției sale: „Ne cunoaștem de la 15 ani”
Nicolae Botgros, declarații sfâșietoare, la o săptămână de la moartea soției sale: „Ne cunoaștem de la 15 ani”

Nicolae Botgros a făcut primele declarații după ce soția lui a murit. Vestea că Lidia Bejenaru a trecut în neființă a luat prin surprindere lumea artistică.

Nicolae Botgros, declarații sfâșietoare după moartea soției

Femeia a murit la 68 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea. Soția dirijorului a încetat din viață în urmă cu câteva zile, însă abia acum și-a găsit puterea Nicolae Botgros să vorbească despre tragicul eveniment.

Marele artist trece prin momente de groază după ce soția lui a murit în urmă cu mai bine de o săptămână. Abia acum și-a găsit puterea de a vorbi despre femeia pe care a iubit-o. Nicolae Botgros a făcut dezvăluiri despre boala cu care Lidia Bejenaru s-a confruntat înainte să moară.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție,

după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă.

A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros potrivit Spynews.

Artistul a spus că deși are o mulțime de persoane care îi sunt alături, simte că este singur deoarece femeia care i-a fost aproape o viață întreagă s-a stins.

Cornel Botgros și Lidia Bejenaru, căsnicie de 50 de ani

Cei doi au avut o căsnicie de aproape 50 de ani și în curând urmau să sărbătorească nunta de argint.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut.

Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

El a mai spus că și-a reluat concertele, iar asta ca să uite de suferință. Cu toate astea, îi este greu să fie pe scenă și când cântă melodii care îl leagă de soția lui îi vine să plângă.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat Corneliu Botgros, fiul artistei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI