Nicolae Badea, scandal uriaș cu văduva lui Vasile Turcu. Suma pentru care se ceartă la tribunal

Nicolae Badea, scandal uriaș cu văduva lui Vasile Turcu. Suma pentru care se ceartă la tribunal
Nicolae Badea, scandal uriaș cu văduva lui Vasile Turcu. Suma pentru care se ceartă la tribunal

Nicolae Badea este în război cu văduva și copiii lui Vasile Turcu, fostul șef al Dinamo care s-a sinucis în 2017.

Nicolae Badea, scandal uriaș cu văduva lui Vasile Turcu

Miza scandalului este una extrem de mare și s-a ajuns până în instanță. Omul de afaceri Nicolae Badea se războiește cu urmașii lui Vasile Turcu, după ce acesta și-a pus capăt zilelor în urmă cu 4 ani.

El cere în instanță recuperarea unui împrumut de 80.000 de euro pe care Vasile Turcu îl avea la el.

Cei doi au fost prieteni și parteneri în proiectul Dinamo, însă Turcu a început să aibă probleme în afaceri. Nicolae Badea l-a ajutat și i-a dat acestui 80.000 de euro împrumut.

Când Vasile Turcu s-a sinucis, partenerul lui a rămas cu o pagubă mare, iar acum îi trage la răspundere pe fiul și soția fostului său prieten pentru recuperarea sumei.

Anul trecut, Nicolae Badea i-a dat în judecată pe Elena și cei doi băieți ai lui Vsaile Turcu. Omul de afaceri a prezentat instanței contractul de împrumut pentru suma de 80.000 de euro, care nu fusese restituit nici după termen.

Contractul data din 21 iunie 2016, cu 9 luni înainte ca Turcu să se decidă să își pună capăt zilelor.

Judecătorii i-au admis cererea

În luna aprilie 2021, judecătorii au admis cererea lui Badea. Ei au stabilit ca familia decedatului să înapoieze suma, cu tot cu dobânzi calculate de la data scadenței. Termenul de plată a fost de 30 de zile, însă cu toate că decizia nu era definitivă, văduvă și cei doi băieți ai lui Turcu nu au atacat-o în instanță.

Faptul că Nicolae Badea i-a dat în judecată pe copiii și văduva partenerului său a fost un șoc, având în vedere cât de apropiați erau cei doi.

În 2011, Badea a cumpărat pachetul de acțiuni pe care prietenul lui le avea la Dinamo. De fapt, el a cumpărat niște datorii pe care Turcu le avea de recuperat.

Nici până astăzi omul de afaceri nu și-a recuperat total investițiile făcute la Dinamo.

Vasile Turcu a fost găsit spânzurat în sala de fitness din vila lui, pe 9 martie 2017. A fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a mai trăit doar 8 zile.

El avea în acel moment probleme mari în afaceri și împrumutase sume de bani enorme.

Afaceristul era considerat unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la 60 de milioane de euro. În 2004, el intrase în acționariatul clubului Dinamo, alături de Cristi Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI