Nepotul lui Nicolae Ceaușescu îi pune la zid pe români. Ce mesaj le-a transmis celor care plâng pentru Australia

de: Andrei Simion
10 01. 2020

Nepotul lui Nicolae Ceaușescu îi critică pe românii care plâng pentru Australia, după incendiile devastatoare care au ucis zeci de oameni și sute de milioane de animale. Naționalist convins, Nicu Ceaușescu a distribuit un mesaj uluitor, întrebându-se de ce românii nu reacționează la fel atunci când vine vorba despre tăierile ilegale de păduri din țara noastră.

Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, mesaj pentru români, după incendiile care au devastat Australia

Nicu Ceaușescu este fiul lui Ion, ultimul frate în viață al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Bărbatul este un naționalist convins și are o mare pasiune pentru cai. El și-a deschis un centru de echitație în Otopeni, investiție care s-a ridicat la peste un milion de euro.

Se pare că drama australienilor nu l-a impresionat pe Nicu Ceaușescu, de vreme ce a distribuit pe internet mesajul „Plângeţi pădurile în flăcări ale altora…ale noastre ţipă sub drujbe de 25 de ani şi nimeni nu varsă o lacrimă.”

În urmă cu doi ani, nepotul lui Nicolae Ceaușescu a distribuit pe internet un alt mesaj halucinant, din care reieșea că regretă Epoca de Aur. Bărbatul a distribuit un subiect de pe un site naționalist, în legătură cu fostul dictator. În postare erau enumerate performanțele economice ale României de dinainte de 1989.