Nelu Tătaru, despre ziua lui Ludovic Orban. „Nu sunt nici fumător, nici băutor!“

Nelu Tătaru, despre ziua lui Ludovic Orban. „Nu sunt nici fumător, nici băutor!“
Dana Budeanu, atac fără precedent la Nelu Tătaru. ”Toată lumea Google, de fiecare dată!”

Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după petrecerea de ziua premierului Ludovic Orban, din 25 mai. Poza din biroul acestuia a făcut ravagii pe internet, mai ales că cei în cauza nu respectau măsurile de distanțare socială și nu purtau măști de siguranță, obligatorii prin lege în spații închise. S-a fumat și s-a băut într-o veselie, iar acum se scuză fiecare cum poate. Unii declară că ar fi avut masca în buzunar și serveau o prăjitură, iar alții spun că au petrecut cu prim-ministrul „numai la început“. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Tătaru: „Nu sunt nici fumător, nici băutor!“

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a confirmat că a participat alături de colegii săi la ziua premierului Ludovic Orban, însă doar pentru puțină vreme, subliniind faptul că el nu este nici fumător, nici băutor.

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor“, a spus ministrul Sănătății.

Iar în ceea ce privește obiceiul nociv al lui Orban, Tătaru a declarat că: „este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda“, a completat oficialul.

„Masca o aveam în buzunar“

Dintre cei cinci membri sancționați face parte și ministrul Economiei, Virgil Popescu, care apare în poză fără masca de protecție sanitară. În apărarea sa, acesta a declarat că o avea în buzunar și că servea o prăjitură.

„Nu aș vrea să comentez această poză. A fost o poză făcută la ziua prim-ministrului, în 25. Nu vreau să comentez pe această poză.

Am plătit inclusiv acea amendă pentru faptul că nu am purtat masca, evident masca o aveam în buzunar dar… servisem ceva atunci, o prăjitură“, a ținut să lămurească ministrul Economiei.

Fotografia a fost făcută publică, vineri, de fostul ministru de Finanțe, Eugen Orlando Teodorovici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI