Nelu Curcă din La Bloc, atacat de fani. Ce a pățit după ce s-a călugărit. Scandal uriaș

Nelu Curcă din La Bloc, atacat de fani. Ce a pățit după ce s-a călugărit. Scandal uriaș
Nelu Curcă, atacat de fani. În ce scandal a intrat acesta?

Fostul actor din La Bloc este acum atacat de fani. Ce comentariu i-a adus replici acide din partea fanilor și unde a greșit Mihai Coadă?

Nnelu Curcă din La Bloc, taxat dur de fani

Nelu Curcă face parte din categoria restrânsă a actorilor de la noi care au părăsit scena după ce l-au descoperit pe Dumnezeu. Îndrăgitul Mihai Coadă, cunoscut drept Nelu Curcă din serialul La Bloc, a fost ținta unor atacuri dure. Totul s-a petrecut după ce a adăugat un comentariu aparte pe o pagină web care îi aparține. Astfel, o rețea de socializare administrată de Coadă a ajuns scena unui scandal, după ce fostul actor a pus o cratimă unde nu trebuia. Internauții l-au atenționat imediat și l-au tras de urechi pentru greșeala făcută.

„Da sunt! Dar nu știu cand veniți să știu dacă chiar sunt ! Nu ma intelege-ți greșit dar mai ies de acolo , mai plec sa dau interviu , în diferite zile plec la diferite televiziuni”, a scris fostul artist. „Nu ai răspuns la comentariul meu. Poate mă călugăresc și eu, dar nu știu regulile. Te respect, dar dacă nu răspunzi, că nu ai timp, poate înveți gramatica!”, a fost mesajul internautului care l-a taxat numaidecât pe acesta.

„Sun doar un mirean păcătos, întors la Dumnezeu”

„Am fost invitaţi de câteva ori într-un spectacol pe care Dan Puric îl ţinea undeva în Bucureşti, la Sala Rapsodia, în preajma Crăciunului. Costumele de scenă au fost rase călugăreşti. După aceste spectacole, am primit canon să cântăm la strană îmbrăcaţi astfel. După postarea de pe internet, a apărut pe un post de televiziune: Senzaţional! Nelu Curcă din serialul La Bloc s-a călugărit! De aici a început confuzia… Aşadar, sunt doar un mirean păcătos, întors la Dumnezeu, care merge la Mănăstirea Turnu. Încetul cu încetul, cu spovedanie, împărtăşanie, cu muzică la strană, am intrat în această viaţă a mănăstirii, devenind foarte dependent de ea”
Mihai Coadă 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI