Ne așteptam să auzim asta de la Răzvan Simion, dar vestea o dă fosta sa soție. S-a întâmplat chiar în fața copiilor cuplului

Ne așteptam să auzim asta de la Răzvan Simion, dar vestea o dă fosta sa soție. S-a întâmplat chiar în fața copiilor cuplului
Ne așteptam să auzim asta de la Răzvan Simion, dar vestea o dă fosta sa soție

Răzvan Simion a divorțat de soția sa, Diana, în 2015, iar anunțul separării a venit de la matinal, după izbucnirea scandalului despre presupusa relație pe care o avea vedeta TV cu Lidia Buble. De această dată, este vorba despre o veste fericită, care nu vine din partea prezentatorului TV, ci de la fosta nevastă.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, veste mare

Răzvan Simion și Diana au divorțat în 2015. La acea vreme, prezentatorul de la ”Neatza” a făcut anunțul, după izbucnirea scandalului despre presupusa relație pe care o are matinalul cu Lidia Buble. Atunci, amicii i-au luat apărarea și s-au declarat bucuroși de alegerea lui Răzvan de a pune punct relației de 15 ani pe care a trăit-o alături de Diana. Chiar dacă la acel moment nu a comentat scandalul în presă, după ce a fost surprins de fotoreporteri părăsind clădirea în care locuiește actuala iubită, vedeta Antena 1 a confirmat, la câteva zile distanță, despărțirea de soția sa, însă nu și presupusa aventură.

Ne așteptam să auzim asta de la Răzvan Simion, dar vestea o dă fosta sa soție. S-a întâmplat chiar în fața copiilor cuplului
Diana și actualul partener

„El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el”, spunea Lidia, la începutul relației cu Răzvan.

Totul s-a petrecut în Belgrad

Apele s-au liniștit și, după o lungă perioadă, și Diana a găsit fericirea. Cel alături de care și-a refăcut viața este un om de afaceri din Timișoara, pe nume Biță Radu. Potrivit surselor Impact.ro, femeia a fost cerută de soție de actualul iubit, iar marele eveniment a avut loc în Belgrad, chiar în fața copiilor.

De altfel, cuplul pleacă de cele mai multe ori în vacanțe alături de copiii pe care Diana îi are cu Răzvan Simion, anume Ianca (15 ani) și Tudor (11 ani).

Timișoreanul deține un restaurant, dar și un magazin de vinuri. Mai mult, se ocupă și de câteva proiecte umanitare, fiind descris de apropiați drept ”un om cu suflet mare”.