Nadine și-a luat fanii prin surprindere cu ultima ei postare: „Satana nu se ține în casă”

Nadine și-a luat fanii prin surprindere cu ultima ei postare: „Satana nu se ține în casă”
Nadine si-a luat fanii prin surprindere cu ultima ei postare

Nadine Voindrouh și-a pus pe gânduri fanii de pe rețelele sociale, după ultima ei postare de pe Facebook. Celebra vedetă se teme de faptul că, la anii bătrâneții, ar putea ajunge la un cămin pentru vârstnici. Ce plan și-a făcut cu o prietenă dragă. Unde se vede peste 40 de ani.

Unde vrea să se retragă Nadine la bătrânețe

Nadine are o viață împlinită și un copil care îi aduce zâmbetul pe buze, în fiecare zi. Deși are o relație apropiată cu fiul ei, Noah, vedeta este o persoană responsabilă și matură, care se gândește încă de acum la anii bătrâneții.

Făcându-și un plan pentru momentul în care se va retrage și se va bucura de cei mai liniștiți ani într-o casă din Florida, Nadine a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale, privind felul în care unii oameni în vârstă sunt trimiși la un azil de bătrâni, de către propriile familii.

„Am stabilit cu una dintre cele mai bune prietene de-ale mele, ca sa strângem bani de zor pentru ca la batranețe sa ne retragem la o casa de bătrâni undeva in Florida. Florida este recunoscut a fi un stat al vârstnicilor.

Debitam cu ea ca o sa avem o căsuța doar pentru noi doua ( se poate!), un cumpărător personal, antrenor care sa vina la căsuța si, evident, dacă ‘om mai putea, sa conducem si o decapotabila roz.

Ani si ani am ținut-o langa cu noi la acest super cămin de bătrâni pana cand astazi m-a lovit cu leuca. Azi, din senin, m am intrebat, cum Doamne Iarta-ma ajunge un om cu familie la un cămin de bătrâni? Pentru prima oara m-a cutremurat ideea.

Am asociat cu casa de copii… Si tot pentru prima oara, gandul m a întristat. Înțeleg că viața e complexă si bla-bla, dar după o viata de stat in casa mea, înconjurată de familie, dintr o data sa nu mai am loc niciunde – pare cruzime.”, a scris Nadine pe Facebook.

„Vreau ca eu să decid dacă mă duc la cămin sau nu!”

Nadine a scris, cu dezamăgire în suflet, despre situațiile dezolante în care cei mai mulți dintre seniori sunt trimiși forțat la un cămin de bătrâni, de către copiii sau nepoții lor.

Cu toate acestea, prezentatoarea TV susține că este conștientă și de faptul că există anumite excepții în care persoanele nu pot conviețui din cauza unor probleme de comportament, diferențe de opinii și

„Am construit o societate bolnavă daca vine un moment când părinții și bunicii noștri nu au loc în casă cu noi. Înțeleg că sunt și situații excepționale, dar nu fac tema acestui post.

Vreau să pun capul pe pernă știind ca Noah, copilul meu, își va lua în calcul părinții, atunci cand își va deschide aripile.

Vreau ca eu să decid dacă mă duc la cămin sau nu. Si vreau să se milogească toata familia de mine sa nu ma duc, argumentându-mi de ce sa stau.

Ca ma iubesc, ca nu ii incurc cu nimic, BA dimpotriva, ca fara mine vietile lor ar fi dezastru… Cer prea mult dupa o viata de om? Recunosc, am intalnit vârstnici care sunt întruchiparea Satanei, iar Satana nu se ține în casă.”, a completat vedeta pe rețelele sociale.

Urmăriți Playtech.ro și pe