Mutarea neașteptată de la Virgin Radio. Șefii postului sunt pe ultima sută de metri și vor realiza ”transferul” anului în radioul românesc. EXCLUSIV

Mutarea neașteptată de la Virgin Radio. Șefii postului sunt pe ultima sută de metri și vor realiza ”transferul” anului în radioul românesc. EXCLUSIV
Mutarea neasteptata de la Virgin Radio. Sefii postului sunt pe ultima suta de metri si vor realiza ”transferul” anului in radioul romanesc. EXCLUSIV

Mutare surpriză la Virgin Radio. Oficialii postului vor să aducă înapoi unul dintre cei mai faimoși oameni de radio, care a lucrat pentru trust vreme de 10 ani.

Mutarea neașteptată de la Virgin Radio

Este vorba despre Shurubel, pe care șefii postului Virgin Radio se chinuie să îl readucă înapoi. El a părăsit postul de radio în 2020 și încă de atunci se încearcă readucerea lui în trust.

 „Am decis ca ăsta să fie ultimul meu sezon de radio, și peste o săptămână, când luăm vacanță, o să înceapă pentru mine o perioadă de stat cu mine, de descoperit cine sunt și ce sunt în stare să fac în drumul spre fericirea mea.

De învățat să mă disciplinez singur, să mă motivez singur, să învăț ce e comedia la nivel profesionist, să scriu scenarii, să dezvolt personaje, să filmez, să urc pe scenă la stand up comedy, poate chiar să scriu niște piese hip-hop, de ce nu?

Toată viața mi-am dorit să o fac. Să stau cu soția, să mă văd cu prietenii pe care i-am neglijat, să stau cu familia. Așa că după săptămâna asta, ne luăm la revedere pe radio, dar promit că o să lucrez la mine cu toată forța mea, ca să ajung să fiu eu mulțumit de mine, mai întâi și mai apoi să pot să pun toată bucuria și energia aia bună în a vă face și pe voi un pic mai fericiți.

Vă mulțumesc din sufletul meu de copil fericit pentru cel mai frumos deceniu din viața mea”, spunea Shurubel în urmă cu un an, când a decis să demisioneze.

Șefii postului sunt pe ultima sută de metri cu ”transferul” anului în radioul românesc

Potrivit informațiilor, șefii Virgin Radio sunt pregătiți de negocieri și nu exclud nici varianta de matinal, chiar dacă s-ar mulțumi și cu altfel de conținut, precum podcasturi sau alte proiecte. În locul lui Shurubel a venit Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu. 

La un an după plecarea lui Shurubel, se pare că postul de radio vrea cu orice preț să îl readucă la butoane, mai ales că era un veteran al Virgin Radio.

Rămâne de văzut dacă Andrei Lăcătuș va reveni cu matinalul sau dacă va face parte din alte proiecte pregătite de șefii radioului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI