22 mart. 2023 | 09:41

Motivul pentru care William şi Kate s-ar certa groaznic. Ce nu mai suportă cei doi Prinţi de Wales: „Ţipă şi aruncă lucruri unul în altul”

Monden
Motivul pentru care William şi Kate s-ar certa groaznic. Ce nu mai suportă cei doi Prinţi de Wales: „Ţipă şi aruncă lucruri unul în altul”
Motivul pentru care William şi Kate s-ar certa groaznic

Kate Middleton și Prințul William sunt văzuți ca formând un cuplu perfect atunci când au de efectuat îndatoriri regale. Cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi, atunci când sunt în intimitate, este cu totul alta. Iată din ce motiv ar fi ajuns Prinții de Wales să se certe teribil.

Prințul William și Kate Middleton ar fi ajuns să se certe foarte des

Atunci când apar în public, Prințul și Prințesa de Wales par a forma familia perfectă. mereu cu zâmbetul pe buze, atenți unul cu celălalt, cei doi au căpătat rapid simpatia oamenilor.

Cu toate acestea, adevărul din spatele acestor apariții ar fi cu totul altul. Relația dintre cei doi atunci când sunt în intimitate nu ar fi chiar așa roz, între ei existând multiple tensiuni.

Autorul Tom Quinn a vorbit în noul său volum, Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family, despre ce s-ar petrece în spatele ușilor închise, între cele două personalități regale.

„Cineva de la palat mi-a spus despre poreclele pe care le au unul pentru celălalt. Dar nu totul este despre alint. Au certuri groaznice în care aruncă cu lucruri unul în celălalt”, a spus scriitorul regal, pentru Fox News Digital.

Care este motivul din spatele certurilor

Noua sa carte conține mărturii exclusive de la personalul palatului cu surse istorice, precum și de la persoane din interiorul familiei regale. Quinn spune că publicația sa examinează educația tradițională a familiei regale britanice și modul în care aceasta i-a afectat de-a lungul anilor.

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Kate Middleton după zvonurile că William ar avea o amantă. Nimeni nu se aștepta

În ciuda faptului că au ținut mereu problemele departe de lumina reflectoarelor, autorul a remarcat că cei doi soți nu caută să pretindă că sunt „cuplul perfect pe care toți ceilalți ar trebui să încerce să-l imite”. Ei își doresc să fie văzuți ca doi oameni obișnuiți, care se mai și ceartă din când în când.

„Au certuri teribile în care aruncă lucruri unul în celălalt. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă, la fel și William, dar nu este întotdeauna adevărat. Pentru că marele stres pentru William și Kate este faptul că sunt înconjurați în mod constant de ajutoare de la palat. Este ca într-un roman de Jane Austen (..)

Vor să fie văzuți ca un cuplu obișnuit. Cu aceleași tensiuni din viața de familie, de la muncă și de tot ce le aduce viața”, a mai dezvăluit acesta.

Deși nu lipsesc țipetele și își „spun lucruri neplăcute” unul altuia, Kate, în vârstă de 41 de ani, reușește întotdeauna să restabilească liniștea în familie, mai spune Quinn.

Citește și: Scandalul care poate distruge Casa Regală. Ce se va întâmpla dacă Kate Middleton şi Prinţul William divorţează

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România nu are rival. Maghiarii s-au supărat tare. Ungaria, de nerecunoscut
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro