07 oct. 2019 | 09:04

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa! Ce ar fi făcut şoferul de TIR cu puţin timp înainte de tragedie

Știri generale
Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa! Ce ar fi făcut şoferul de TIR cu puţin timp înainte de tragedie

Zece persoane au murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier deosebit de grav. Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o șosea din Ialomița, în dimineața de 5 octombrie. Acum s-a aflat și cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav.

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa

Zece oameni au murit în weekendul care tocmai s-a încheiat, în urma accidentului rutier violent, între un TIR și un microbuz. Polițiștii care anchetează cazul sunt de părere că este posibil ca șoferul de TIR să fi adormit chiar la volan, sau să nu fi fost atent la drum. O altă posibilititate ar fi ca mașina să fi suferit o defecțiune tehnică.

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa

Șoferul de TIR a făcut o oprire înainte de a provoca accidentul grav

Există însă persoane care susțin că tragedia care s-a petrecut pe șoseaua din Ialomița ar avea o altă cauză. Șoferul care se face vinovat că a provocat o asemenea tragedie a intrat cu vehiculul de mare tonaj pe contrasens și și-a spulberat victimele.

Mai mult capul tractorului va fi supus unei expertize tehnice, pentru a le putea oferi anchetatorilor informațiile corecte. Șoferul de TIR care a provocat momentele horror a condus toată noaptea și s-ar fi grăbit să ajungă acasă. Motivul din spate e uluitor: conducătorul auto specializat voia să ajungă cât mai rapid, pentru a merge apoi la pescuit.

Ipotezele anchetatorilor despre accidentul din Ialomiţa

Bărbatul plecase vineri, la ora 16:00, din Târgu Jiu. Ar fi urmat să ajungă la Ciulnița, în Ialomița, din apropiere de Slobozia. Totodată, cu doar câțiva kilometri înainte de locul accidentului înfiorător, șoferul a făcut o oprire, pentru a bea o cafea. Există surse care susțin că se grăbea să ajungă acasă, potrivit observator.tv.

Transportul său era unul de pene de păsăre, pe care le avea în camion. Oamenii legii sunt puși acum în fața unei anchete grele, pentru că vor trebui să determine motivul exact pentru care șoferul de TIR a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrases. A spulberat în câteva secunde un microbuz în care existau 16 persoane. Zece oameni au murit în urma impactului deosebit de grav.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Pensiile pe luna iunie. Banii vor fi livrați mai târziu
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să raportezi la stat
Capital.ro
Ceaiul semifermentat care te ajută la digestie după mesele de Paşte şi te relaxează fără să dea somnolenţă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
PENSII „digitalizate”. CNPP se modernizează complet
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro