Motivul pentru care Minodora și-a schimbat verigheta. Unde își va aniversa ziua artista născută chiar de Mărțișor EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
27 02. 2023

Minodora a avut în această perioadă un program extrem de încărcat. Potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru Playtech Știri, artista și-a sfințit noua bijuterie, a fost nașă, a făcut parastasul de șase luni al mamei ei și se pregătește să-și aniverseze împlinirea a 45 de ani, chiar pe 1 Martie, de Mărțișor. Motivul pentru care Minodora și-a schimbat verigheta.

Mama ei s-a stins din viață în urmă cu șase luni

Minodora suferă enorm după pierderea mamei sale, care s-a stins din viața vara trecută, la jumătatea lunii august, la doar 64 de ani.

„E foarte greu. Nu mi-am imaginat că ruptura aceasta de părinți și în special de mamă va fi așa. Știam că la un moment dat se va duce, că va îmbătrâni și ăsta e cursul firesc al vieții, dar ea nu era bătrână. Totul s-a întâmplat foarte repede, avea doar 64 de ani. Poate dacă era la 75 de ani, să zicem, era altceva, că era în vârstă.

Ea a fost diabetică, pe insulină de peste 20 de ani, și această boală macină corpul. Plus că avea probleme și cu inima, avea tensiune oscilantă și a făcut mai multe atacuri cerebrale. Era fumătoare de pe timpul lui Ceaușescu, unde erau țigări ce nu erau de calitate, Carpați, Mărășești… Un conglomerat de afecțiuni, care au dus la asta”, ne-a spus artista.

Motivul pentru care Minodora și-a schimbat verigheta

Artista i-a făcut, recent, parastasul de șase luni, mamei sale, cu lacrimi în ochi, împărțind tot ceea ce-i plăcea acesteia să mănânce. La doar câteva zile distanță, Minodora a îmbrăcat hainele de nașă, ea și soțul ei cununând un cuplu de apropiați. Cu această ocazie, artista și tatăl fiului său și-au sfințit și noile verighete și și-au reînnoit jurămintele de iubire.

„Am cununat o pereche de fini și atunci am sfințit și verighetele noi. Nu știm câți fini avem, toți ne sunt dragi. Am botezat și mai mulți copii”, ne-a spus aceasta.

Minodora și-a cunoscut actualul său soț, care este pianist, într-un studio. Artista era pe atunci implicată într-o relație cu năbădăi cu Cătălin Arabu. Aceasta avea însă se se îndrăgostească de Liviu în momentul în care actualul său soț cânta la pian, în timpul unei piese la care lucrau cei doi, pentru un album. Astfel, artista a decis la acea vreme să-și anunțe public despărțirea de fostul logodnic, pentru a intra în noua relație, care între timp s-a materializat într-o căsnicie reușită.

Își serbează ziua de naștere la o cabană, în Predeal

Altfel, chiar de Mărțișor, artista va aniversa împlinirea vârstei de 45 de ani. Minodora va sărbători la Predeal, în compania unui grup restrâns de prieteni.

Citește și: Sfatul preluat de Minodora de la Marius Moga: „Am ținut cont de el” VIDEO EXCLUSIV

„O să merg la Predeal, la o cabană, cu niște prieteni. Așa, mai restrâns. Sâmbătă, imediat după ziua mea, plec la Madrid, la un concert. Românii sunt foarte fericiți când ne văd, ne primesc cu zâmbetul pe buze, e o atmosferă frumoasă. Când cânt, încerc efectiv să-mi fac treaba, să nu mi-o aduc în minte pe mama, pentru că altfel mă bufnește plânsul”, a completat ea, pentru Playtech Știri.