15 iun. 2020 | 06:40

Motivul pentru care Mario Fresh și Jador au fost bătuți, în Mamaia. Ce a făcut iubitul fiicei Andreei Esca

Monden
Motivul pentru care Mario Fresh și Jador au fost bătuți, în Mamaia. Ce a făcut iubitul fiicei Andreei Esca
Decizie de ultimă oră a procurorilor! Ce se întâmplă acum cu Alexia Eram, Mario Fresh și Jador

Momente grele pentru familia Andreei Esca, după ce Mario Fresh, prietenul Alexiei Eram, a fost bătut de către șase agresori. Printre victime s-a aflat și artistul Jador și un cameraman de 16 ani. Din păcate, fiica Andreei Esca a fost martoră la nefericitul eveniment.

De la ce a pornit scandalul

Duminică dimineață, în jurul orei 04:30, cântărețul Mario Fresh, artistul Jadore și Alexia Eram se aflau în parcarea clublului Breeze din Mamaia, atunci când au fost agresați de numai puțin de șase indivizi. Motivul este unul cât se poate de absurd și copilăresc, astfel că Mario Fresh a fost bătut cu bestialitate pentru că a dorit să se așeze la aceeași masă VIP la care doreau și agresorii.

Mario Fresh, înainte de scandal, la Hotel Nyota Sursă poză: replicaonline.ro

Pentru că lucrurile nu au fost clarificate, cei șase bărbați și-au făcut singuri dreptate și au luat la bătaie băieții care le-ar fi luat dreptul de a se simți niște adevărate VIP-uri în clubul de fițe mai sus menționat. După incident, a fost apelat numărul de urgență 112, prin care se anunța că în parcarea unui club din Mamaia a avut loc un conflict între mai mulți tineri.

Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. La faţa locului nu a fost necesară intervenţia ambulanţei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, a transmis IPJ.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat cei trei bărbați agresați, conducându-i la o secție de poliție pentru a face plângere împotriva bătăușilor. Oamenii legii au aflat astfel că este vorba despre cântăreții menționați, dar și de Alexia Eram, fata Andreei Esca, care din fericire, a scăpat teafără, imporându-i pe atacatori să termine acest război.

Ce pedeapsă vor primi vinovații

În urma nefericitului eveniment a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, potrivit replicaonline.ro. Urmează ca polițiștii din Mamaia să efectueze toate verificările posibile, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a identifica toate persoanele implicate și pentru a-i sancționa conform măsurilor legale care se impun.

Alături de Mario Fresh şi Jador, pe litoral s-a mai aflat și Lino Golden, nefiind prezent la conflictt, deoarece se retrăsese în camera sa din hotelul Nyota.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro