Motivul pentru care Marian Godină a votat la prima oră a dimineții. Ce i-a mărturisit unui curios

Motivul pentru care Marian Godină a votat la prima oră a dimineții. Ce i-a mărturisit unui curios
De ce a votat Marian Godină atât de devreme? Foto: republica.ro

Ziua alegerilor a sosit. Românii își pot exercita astăzi dreptul de vot, în primul tur al alegerilor prezidențiale și își vor alege viitorul președinte pentru următorii cinci ani.Votarea a început duminică ora 7.00 și se încheie la ora 21.00.

Prin excepție, votarea în străinătate s-a desfășurat și pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă imediat anterioare zilei votării. Românii din diaspora mai pot vota și astăzi până la ora 21:00 (ora locală).

27 de persoane și-au anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din 2019. Dintre acestea, 17 și-au depus dosarul la Biroul Electoral Central, fiind admise în final 14 candidaturi, un număr similar cu cel de la scrutinul precedent.

De ce a votat Godină de la prima oră din zi

Printre românii care au votat chiar de la primle ore ale dimineții se numără și polițistul Marian Godină.

Marian Godină, polițistul din Brașov le-a arătat internauților dovada că a votat de la primele ore ale dimineții. Foto: Facebook/Marian Godină

Marian Godină s-a prezentat la o secție de votare la puțin după ora 07.00, în această dimineață, după cum arată fotografia postată de acesta pe pagina sa personală de Facebook.

Întrebat de un utilizator în secțiunea de comentarii de pe Facebook de ce s-a trezit atât de devreme pentru a vota, acesta a motivat prin faptul că mai târziu, în timpul zilei de astăzi urmează să își înceapă tura la serviciu. Postarea polițistului din Brașov a atras un numeroase aprecieri, iar simpatizanții i-au distribuit în număr mare postarea.