Motivul pentru care Irinel Columbeanu și-a anulat zborul spre Marbella. „Aș fi dat-o-n bară rău de tot”. EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
02 01. 2023

Deși plătise 379 de euro pentru biletul de avion, dus-întors, Irinel Columbeanu și-a anulat în ultimul moment zborul spre Marbella, din cauza problemelor existente pe aeroporturile din Spania, potrivit declarațiilor făcute de acesta în exclusivitate pentru Playtech Știri. Astfel că, fostul om de afaceri a petrecut noaptea trecerii dintre ani într-un local din capitală.

Decizie de ultim moment luată de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a renunțat în ultimul moment să-și mai petreacă începutul anului în Marbella. Cu toate că fostul soț al Monicăi Gabor plătise 379 pe biletul de avion, acesta nu s-a mai prezentat la aeroport și a contramandat totul. Acesta și-a anunțat prietenul care-l invitase în Spania că se vede nevoit să renunțe din cauza situației existente pe aeroporturile din Spania.

„Îmi și pregătisem deja în bagaj papionul care scăpase nears din incendiul fostei mele case de la Izvorani. Am sesizat însă multe alarme privind nebunia din aeroporturile din Spania.

Aș fi dat-o-n bară rău de tot dacă mă riscam să mă îmbarc și-l ascultam pe amicul meu care, binevoitor, îmi trimisese o poză de acolo ca să îmi arate ce frumos era și ce pierdeam.

Mi s-a sugerat să încerc la îmbarcare folosirea, în loc de a celui din Marbella, a aeroportului din Gibraltar, care e foarte aproape de Marbella, noroc că am fost pe fază și nu l-am ascultat, am preferat să nu mă îmbarc deloc decât să tot parlamentez și să mă rog de doamnele de la check-in”, ne-a mărturisit Irinel Columbeanu.

Cât l-au costat biletele de avion

Fostul om de afaceri de la Izvorani își luase deja biletele de avion, pe care plătise, potrivit propriilor declarații, 379,20 de euro. „Pur și simplu, în dimineața zilei când aveam avionul, nu m-am mai dus la aeroport. Mi-a părut rău că nu am mai plecat, dar cred că am luat cea mai bună decizie”, a adăugat acesta.

Irinel Columbeanu urma să zboare singur la Marbella, și să petreacă revelionul în stilul unei seri franțuzești, cu specialități specifice, intitulată „La Versailles”, într-un local de lux, „Lov by Olivia Valere”, unde meniul din noaptea trecerii dintre ani costa 500 de euro. În cele din urmă, acesta a rămas în capitală și a făcut revelionul în localul unui prieten.

Inițial, Irinel acceptase fără să stea pe gânduri invitația unui amic foarte bun de a-l său de a petrece în Marbella. Ali, un om cu afaceri în Londra și Madrid, după cum Irinel Columbeanu ne-a mărturisit, este cel care l-a invitat tot în aceeași perioadă la Londra, și în urmă cu cinci ani, când fostul soț al Monicăi Gabor suferise pierderea tatălui său.

De ce nu a mai plecat Irinel Columbeanu în America

Inițial, în urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu își propusese să facă sărbătorile în America, și vorbise deja cu fiica sa, Irina Columbeanu, despre aceasta. Doar că „socoteala de acasă” nu s-a potrivit cu cea din târg, asta pentru că Monica Gabor, fosta soție, nu i-a mai lansat nicio invitație oficială.