06 dec. 2022 | 13:53

Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu își deschide restaurant. Ce a anunțat bucătarul

Monden
Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu nu își deschide restaurant. Ce a anunțat bucătarul
De ce nu si-a deschis chef Florin Dumitrescu restaurant pana acum

Chef Florin Dumitrescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentați și cunoscuți chefi bucătari de la noi din țară. Deși și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie la 14 ani și are o experiență vastă în domeniul artei culinare, juratul de la Chefi la Cuțite a explicat de ce nu și-a deschis propriul restaurant.

De ce nu își deschide chef Florin Dumitrescu restaurant

Chef Florin Dumitrescu are o carieră impresionantă în domeniul artei culinare, fiind unul dintre cei mai respectați și reputați specialiști gastronomici din România.

Deși majoritatea chefilor bucătari abia așteaptă să-și deschidă propriul restaurant, juratul de la Chefi la Cuțite a mărturisit, în cadrul podcastului Zunivers, motivul pentru care nu a urmărit niciodată să-și inaugureze propriul local, deși are câteva restaurante favorite în Capitală.

Vedeta de la Antena 1 știe exact întregul proces ce are loc în spatele unei afaceri de o asemenea anvergură, de la prepararea mâncării, până la satisfacerea clienților.

„Risotto nu ai cum să îl scoți mai repede de 20 de minute. Nu fierbe orezul ăla în 20 de minute. Pastele, mai repede de 10 minute nu ai cum să le scoți. Adică sunt niște timpi pe care trebuie să îi lași.

Ai nevoie de un spectacol în toată povestea asta. Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, în primul rând. Eu nu am timp de asta.”, i-a mărturisit chef Florin Dumitrescu lui Otravă.

Citește și De ce s-a certat Chef Bontea cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat la Chefi la cuțite

„Tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta!”

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu susține că deschiderea unui restaurant presupune mai mult decât servirea unui platou cu mâncare, asemănând întreaga experiență cu un spectacol, pe care nu mulți oameni au timpul să și-l permită, fiind mereu pe fugă.

„Tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, să te așezi la masă, să te lași purtat de ospătari, de bucătari, de service, de ambient, de tot ce se întâmplă acolo, să te lași purtat de val și la final să zici ce experiență ai avut.

Nu! Tu vii la cârciumă să epatezi, să mănânci de foame,  să te faci văzut sau că e mișto să fii pe acolo.”, a declarat chef Florin Dumitrescu în mediul online.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro