Motivul pentru care Anamaria Prodan nu renunţă la numele Reghecampf. Instanţa a decis în favoarea impresarei

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu renunţă la numele Reghecampf. Instanţa a decis în favoarea impresarei
Anamaria Prodan rămâne cu numele lui Reghecampf!

Fanii fostului cuplu format din Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au rămas surprinși de decizia impresarei. Cea din urmă a hotărât să nu renunțe la numele fostului soț. Cei care au fost martorii întregului scandal nu au înțeles motivul pentru care agentul FIFA a hotărât să rămână cu numele de familie al tatălui fiului ei. „Ar trebui să-i fie jenă pentru ce a făcut familiei!”, a subliniat aceasta.

Anamaria Prodan rămâne cu numele lui Reghecampf: decizie instanței

Anamaria Prodan rămâne cu numele lui Reghecampf! Instanța de judecată a decis ca impresara să păstreze numele de familie al fostului soț, după ce antrenorul a solicitat ca blondina să nu îl mai poarte. Agentul FIFA a cerut, prin avocații săi, ca divorțul să se desfacă din culpa exclusivă a fostului partener.

Magistrații Judecătoriei Buftea au admis însă cererea de divorț din culpă comună, nu exclusivă. Surpriza neplăcută pentru sportiv a venit după ce autoritățile au decis ca vedeta de TV să păstreze numele de Reghecampf și după separarea cu scântei, deși antrenorul a solicitat contrariul.

Cea din urmă a subliniat că numele cu care a făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, așa că pentru moment nu renunță la el.

,,Ar trebui să-i fie jenă”

Blondina a mai mărturisit și că fostului soț ar trebui să îi fie rușine pentru ,,toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume”. 

„Numele meu cu care am făcut istorie de-a lungul anilor este Prodan Reghecampf, în fiecare domeniu din viața mea. Atunci când voi considera că nu mai am nevoie de acest nume am să mi-l scot singură de pe pașaport. Nu trebuie să-mi dea nimeni accept pentru asta.

Ar trebui să-i fie jenă domnului Reghecampf pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii și acestui nume. Este un capitol închis în vița mea, nu mă mai interesează nimici și nu mă interesează nici măcar să aud declarațiile sau aberațiile pe care le spune domnul Reghecampf!”, a declarat agentul FIFA pentru click.ro.

,,Lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi”

Instanța de la Buftea s-a pronunțat și asupra pensiei alimentare. Mai exact, Laurențiu Reghecampf trebuie să achite lunar suma de 1.600 de euro pentru minorul Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan. Avocatul a anunțat însă că decizia nu este definitivă și că se va face apel în această privință.

„Anamaria Prodan nu a cerut niciodată pensie alimentară! E o intoxicare a opiniei publice! În cei doi ani și jumătate, Reghecampf nu a plătit un ban copilului lui, nu a plătit nici ceea a ce stabilit instanța la cererea lui expresă, adică pensia minim alimentară.

Datorită acestui fapt lui Laurențiu Reghecampf i s-a pus poprire pe conturi. Avem încă două căi de apel!”, a declarat avocatul impresarei pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe