Motivul pentru care Alina Pușcău trebuie să se întoarcă de urgență în America EXCLUSIV

Motivul pentru care Alina Pușcău trebuie să se întoarcă de urgență în America EXCLUSIV
Motivul pentru care Alina Puscau trebuie sa se intoarca in America

Alina Pușcău spune că ar putea îmbrăca rochia de mireasă în această toamnă. Este însă foarte secretoasă și nu vrea să ofere amănunte despre noul ei iubit american. Dă însă asigurări că e exact opusul lui Vin Diesel, fostul ei iubit.

Când se va căsători Alina Pușcău, de fapt

Alina Pușcău, 39 de ani, fotomodelul care i-a cucerit deopotrivă pe francezi și pe americani cu frumusețea și talentul său în urmă cu mai bine de 20 de ani, spune că e foarte posibil ca în această toamnă să îmbrace rochia de mireasă. Nu vrea să dea amănunte despre acest eveniment important din viața ei, admițând că este „o persoană secretoasă” atunci când vine vorba despre viața ei privată.

„Într-o săptămână trebuie să mă întorc în State, fiindcă pe de o parte am de susținut și interviul necesar obținerii cetățeniei, dar și pentru că avem de discutat lucruri care țin de viitorul meu. Dacă va fi să mă mărit, voi alege asta, dar încă nu e sigur!

Pe de altă parte trebuie să mă întorc fiindcă pandemia nu s-a încheiat și e posibil ca multe state să revină la diverse restricții și să închidă iar circulația”, a declarat ea pentru playtech.ro

Alina Pușcău admite doar că posibilul ales al inimii sale e exact opusul lui Vin Diesel, actuala vedetă de la Hollywood care i-a fost și iubit timp de câțiva ani, în tinerețe.

De ce s-a destrămat relația cu Vin Diesel

Paradoxal, vedeta noastră nu pare deloc afectată că a ratat șansa de a deveni partenera de viață a lui Vin Diesel.

„Eu nu sunt genul de om care să revină la trecut. Pentru mine ce a fost, a fost. Relația cu Vin s-a destrămat din cauza mea. Eram prea tânără atunci când am aflat de la el că vrea să ne căsătorim, să avem o viață împreună, să avem copii. I-am spus că sunt prea tânără pentru așa ceva, aveam doar 20 sau 21 de ani pe atunci și am decis să ne despărțim”, a mai spus Alina Pușcău.

„Mă gândesc doar la tine”

Ea a aflat destul de repede de la sora starului de cinema că Vin Diesel a suferit foarte mult de pe urma destrămării relației lor.

„El e un familist, dar pe vremea când formam un cuplu el nu era la fel de cunoscut ca azi. I-a fost dat să devină un star de cinema și mă bucur că a ajuns unde a ajuns. Când eram împreună îmi spunea mereu că se gândește doar la mine. Așa începeau toate mesajele de la el: mă gândesc doar la tine!”, a arăta fotomodelul de succes.

Pe de altă parte, Alina Pușcău a inclus la capitolul amintiri plăcute și un episod mai recent, consumat la mai bine de la 17 ani de la despărțirea celor doi, când Vin Diesel, care e mai mare decât ea cu 15 ani, i-a recunoscut personal că „a fost marea sa iubire”.

„Eu eram bărbatul în cuplu”

Totuși, există un lucru pe care Alina Pușcău recunoaște că l-ar schimba dacă ar avea puterea să facă acest lucru și anume s-ar transforma pe ea însăși:

„Când eram tânără eu eram bărbatul în cuplu. Nu-l lăsam pe bărbat să se manifeste ca un bărbat. Azi aș schimba asta, dacă aș putea! Însă trecutul nu poate fi schimbat. Aș fi mai feminină, mai spirituală, aș iubi poate mai mult, dar aș avea compasiune și înțelegere și pentru mine!”.

Iar sfatul ei pentru toate cele care vor să-i calce pe urme  și să încerce să devină fotomodel de talie internațională e unul foarte direct: „Trăiți-vă viața! Nu lăsați pe nimeni altcineva s-o facă în locul vostru!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI